Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserAlle vineDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenTemaerBrunchNem hverdagBagningFrokostTapasBarenSnacksJul med LøgismoseDen søde juletidJulefrokost med LøgismoseOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Løgismose kyllingen
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Løgismose gourmetkyllinger er certificerede efter den berømte franske kvalitetsstandard, Label Rouge, der, ligesom Løgismose, især lægger vægt på smagen. Faktisk forlanger man her, at den almindelige forbruger skal kunne smage forskel i en blindtest. Et meget stærkt og troværdigt signal. Løgismose kylling opdrættes i skovområdet Les Landes, der ligger langs Atlanterhavet, syd for Bordeaux, og som strækker sig ned til foden af Pyrenæerne. De store nåletræsskove er ideelle til opdræt af fjerkræ. Kyllingerne går frit omkring i skovene, og ud over det de selv finder i skovbunden af føde, fodres de med majs fra lokalområdet. De vokser sig naturligt store og slagtes først efter omkring 90 dage, når de for alvor har fået smag og struktur.
Ingredienser
Hel, fersk kylling uden indmad