• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Løgismose mejeriudsalg

Velkommen til Løgismose Mejeriudsalg i Broby

Gastronomisk oplevelse i Broby

I butikken finder du altid et stort udvalg egenproduceret mejeriprodukter af højeste kvalitet. Butikken har også et eksklusiv udvalg af delikatesser og vin, håndplukket af vores eksperter.

­

ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket

Tirsdag: Lukket 

Onsdag: Lukket 

Torsdag kl. 10.00 – 17.30

Fredag kl. 10.00 – 17.30

Lørdag kl. 10.00 – 13.00

Søndag: Lukket

 

­KONTAKT

Løgismose Mejeriudsalg
Ny Vestergade 2
5672 Broby

Tlf. (+45) 63 63 63 20
E-mail mejeriudsalg@lmfood.dk

­

Månedens ost & vin

­

Taleggio 

I september er vi taget et smut til Italien og har fundet noget så godt som Taleggio frem til jer. En ost i rødkit-familien med en yderst cremet konsistens og let syrlig eftersmag.

Osten serveres med et glas Vouvray fra Loire i det nordlige Frankrig lavet på 100% Chenin Blanc. Vinens lette sødme og medium fylde frembringer noter af valnødder i osten. Husk, der gives 15% på vinen, når man køber osten. 


Vouvray, 2019 fra Domaine des Aubuisières 

­

NYHEDER I MEJERIUDSALGET

Det hænder, at vi får en forespørgsel fra jer på den anden side af disken. Det kommer der ofte noget rigtig godt ud af. Denne gang var det "Jens Langkniv", en økologisk, grubelagret ost af danbo-typen fra Thise, der blev efterspurgt, og nu er osten altså landet i butikken.

Oven i det var vi så heldige at få en større sending af Thise Fyrtårn - en ekstra modnet udgave af Vesterhavsosten - meget bedre bliver det ikke. Læg vejen forbi os og smag på ostene.

Vi står altid klar med et bugnende udvalg af begge dele og hjælper dig i mål. Vores fag-kyndige ekspedient står klar med gode råd og vejledning og kan guide dig til de helt rigtige sammensætninger i ost & vin. Spørg endelig om hjælp, uanset om du ynder at gå klassiske veje eller er frisk på at blive inspireret og positivt overrasket.

 

KAN DE LI' ØSTERS?

Vores franske østers kommer fra Biscayabugten, der med en beliggenhed ud til Atlanterhavet har nogle af de bedste betingelser for østersdyrkning. Sorten hedder Fine de Claire Verte og er kendetegnet ved kødfulde og faste østers. Smagen er smukt balanceret mellem salt og sødme og rummer en særlig dybde, der understreger den friske havsmag. Og som om det ikke skulle være nok, er østersene er desuden mærket med det franske kvalitetsmærke, Label Rouge, der kun tildeles den allerbedste smag.

Vi holder meget af østers i Løgismose, og derfor har vi altid har et begrænset parti af Fine de Claire-østers i butikken, men også kun i et begrænset antal, hvorfor det er en god idé at bestille østersene på forhånd.

 

NYHED I BROBY

FRISKE BRØD OG KAGER FRA WENDORFF

Som noget helt nyt kan vi hver fredag tilbyde frisk brød og fine kager fra bager Wendorff i Svendborg. Udvalget varierer fra uge til uge, men du vil altid kunne finde lækkert brød til din ost og en fristende kage til kaffen.

KOM OG SE VORES STORE UDVALG AF

GAVELØSNINGER

Værtindegaver, gaven til dine medarbejdere bare fordi de fortjener det og meget, meget mere! Se vores store udvalg af gaveløsninger i butikken.

Udvalget i butikken 

I butikken finder du et stort udvalg af klassiske Danbo-oste, alt fra 20+ til 45+ både med og uden kommen. Som det hører sig en rigtig ostebutik til, kan du naturligvis smage dig frem til din favorit inden du køber.

Udover klassiske oste finder du også et udvalg af spændende specialoste. Udvalget varierer løbende efter sæson og mejerichefens lune. Glem ikke Løgismose-klassikeren, rygeosten, som røges på stedet og altid kan købes friskrøget i mejeriudsalget. 

Udover oste finder du udvalgte mejeriprodukter, som produceres på mejeriet med stor respekt for kvalitet og håndværk. Udvalget varierer jævnligt, men du er garanteret god smag og friske produkter hver eneste gang du kigger forbi.

Vin

Udover en lang række gode sager til tallerkenen vil du også altid kunne finde forskellige gode vine på hylderne i mejeriudsalget. 

Gå på opdagelse blandt udvalgte vine fra Løgismoses store sortiment, og find ofte gode tilbud, særligt udvalgt til kunder, der lægger vejen forbi den lille butik. 

Lad personalet vejlede dig på kyndig vis, og find frem til en favorit blandt de smagsrige vine, eller find den perfekte gave til vinelskeren. 

Delikatesser, søde og salte

I butikken finder du altid et stort udvalg af eksklusive delikatesser, håndplukket af vores eksperter. Vi har chips, nødder og andre salte snacks, som de perfekte ledsagere til din vin eller drink. Vi byder desuden også på et stort udvalg af herligheder til morgenbordet, frokostbordet og middagsbordet i form af alt fra frugt-spækkede marmelader til gode dips. 

Til den søde tand finder du fast et stort sortiment af søde delikatesser fra Summerbird, ligesom en lang række andre håndværkslavede søde sager pryder hylderne i Mejeriudsalget. 

Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag. 

Hold dig opdateret

Mejeriudsalgets facebook-gruppe

Bliv medlem