• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Løgismose mejeriudsalg

ÅBNINGSTIDER

 

Torsdag kl. 10.00 – 17.30

Fredag kl. 10.00 – 17.30

Lørdag kl. 10.00 – 13.00

 

Særlige åbningstider ifbm. forårets helligdage


Onsdag 28 april åbent kl. 10-17.30

Fredag 30 april lukket (Store Bededag) 

Onsdag 12 maj åbent kl. 10-17.30

Torsdag 13 maj lukket (Kristi Himmelfart)

 

KONTAKT

Løgismose Mejeriudsalg
Ny Vestergade 2
5672 Broby

Tlf. (+45) 63 63 63 20
E-mail mejeriudsalg@lmfood.dk

MÅNEDENS OST & VIN

Du sparer altid 15% på vinen ved køb af en af ostene

Månedens ost Den hvide dame fra Arla Unika. 

En fuldfed hvidskimmelost produceret på Troldhede Mejeri. Med en fedtprocent på 50% er osten smøragtig og cremet og smelter næsten i munden. Frugtig duft og fin harmoni mellem fedt og syre i smagen. Nyd med sprødt knækbrød og sødmefuld bærkompot. 

Tag en hel ost for 115,- eller en halv for 57,5

Nyd osten med månedens vin, Cava Corpinnat Reserva Brut fra Castellroig. Et udsøgt match hvor ost og vin får lov at mødes til en højere enhed. 

Pizza Quattro Formaggi

Prøv månedens oste i en klassisker

Lad Stilton være én af de fire oste, som mødes på den sprøde pizzabund i denne italienske klassiker

Se opskriften

Tid til ost & vin

Vi står altid klar med et bugnende udvalg af begge dele

Vi hjælper dig i mål

Vores fag-kyndige ekspedient står klar med gode råd og vejledning og kan guide dig til de helt rigtige sammensætninger i ost & vin. Spørg endelig om hjælp, uanset om du ynder at gå klassiske veje eller er frisk på at blive inspireret og positivt overrasket.

KOM OG SE DET STORE UDVALG AF GAVELØSNINGER

Værtindegaver, gaven til dine medarbejdere bare fordi de fortjener det og meget, meget mere!

Udvalget i butikken 

I butikken finder du et stort udvalg af klassiske Danbo-oste, alt fra 20+ til 45+ både med og uden kommen. Som det hører sig en rigtig ostebutik til, kan du naturligvis smage dig frem til din favorit inden du køber.

Udover klassiske oste finder du også et udvalg af spændende specialoste. Udvalget varierer løbende efter sæson og mejerichefens lune. Glem ikke Løgismose-klassikeren, rygeosten, som røges på stedet og altid kan købes friskrøget i mejeriudsalget. 

Udover oste finder du udvalgte mejeriprodukter, som produceres på mejeriet med stor respekt for kvalitet og håndværk. 

Udvalget varierer jævnligt, men du er garanteret god smag og friske produkter hver eneste gang du kigger forbi.

Vin

Udover en lang række gode sager til tallerkenen vil du også altid kunne finde forskellige gode vine på hylderne i mejeriudsalget. 

Gå på opdagelse blandt udvalgte vine fra Løgismoses store sortiment, og find ofte gode tilbud, særligt udvalgt til kunder, der lægger vejen forbi den lille butik. 

Lad personalet vejlede dig på kyndig vis, og find frem til en favorit blandt de smagsrige vine, eller find den perfekte gave til vinelskeren. 

Delikatesser, søde og salte

I butikken finder du altid et stort udvalg af eksklusive delikatesser, håndplukket af vores eksperter. Vi har chips, nødder og andre salte snacks, som de perfekte ledsagere til din vin eller drink. Vi byder desuden også på et stort udvalg af herligheder til morgenbordet, frokostbordet og middagsbordet i form af alt fra frugt-spækkede marmelader til gode dips. 

Til den søde tand finder du fast et stort sortiment af søde delikatesser fra Summerbird, ligesom en lang række andre håndværkslavede søde sager pryder hylderne i Mejeriudsalget. 

Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag. 

Hold dig opdateret

Mejeriudsalgets facebook-gruppe

Bliv medlem