Gastronomisk oplevelse i Broby

I butikken finder du altid et stort udvalg egenproduceret mejeriprodukter af højeste kvalitet. Butikken har også et eksklusiv udvalg af delikatesser og vin, håndplukket af vores eksperter.

Julevin vi anbefaler

Hvis der er en vin, der har erobret højtiden, så er det portvinen. Især til konfekten og risalamanden. Mens vi til andestegen i stor stil skænker vin fra Rhône og Veneto. Vores vinmand har fundet sine favoritter til julebordet. Læg vejen forbi os i butikken til en snak om vin til julens mange bordsætninger.

Se flere julevine

Jul med Løgismose

Vores kokke har med stor omhu og respekt for det gamle håndværk og med udgangspunkt i de ypperste råvarer udviklet et bredt julesortiment, så du kan dække et smukt og smagfuldt julebord og fylde december med smag, holdning og håndværk.

Lad dig inspirere

KAN DE LI' ØSTERS? SÅ BESTIL PÅ FORHÅND HOS OS! 

Vores franske østers kommer fra Biscayabugten i Nordfrankrig, som er kendt for nogle af de bedste betingelser for østersdyrkning. Ring eller skriv til butikken, så bestiller vi østers hjem for dig.

Biscayabugten, der med en beliggenhed ud til Atlanterhavet har nogle af de bedste betingelser for østersdyrkning. Sorten hedder Fine de Claire Verte og er kendetegnet ved kødfulde og faste østers. Smagen er smukt balanceret mellem salt og sødme og rummer en særlig dybde, der understreger den friske havsmag. Og som om det ikke skulle være nok, er østersene er desuden mærket med det franske kvalitetsmærke, Label Rouge, der kun tildeles den allerbedste smag.

Vi holder meget af østers i Løgismose, og derfor kan du altid bestille fustager med 10 stk. franske Fine de Claire-østers. Skriv til os på Facebook eller på mail, så sørger vi for østers til dig.

 

KAFFESTOP

Tag dit kaffestop hos Løgismose Vin & Mejeriudsalg, så giver vi kaffen!

Hele efteråret byder vi på en kop kaffe, når du tager en velfortjent pause fra de fynske landeveje hos os.
For du ved, hvad man siger - uden god kaffe, duer helten ikke...

Vi glæder os til at tage imod dig!

­

OST FRA HELE DANMARK

Det hænder, at vi får en forespørgsel fra jer på den anden side af disken. Det kommer der ofte noget rigtig godt ud af. Denne gang var det "Jens Langkniv", en økologisk, grubelagret ost af danbo-typen fra Thise, der blev efterspurgt, og nu er osten altså landet i butikken.

Oven i det er vi så heldige at være forhandlere af Thise Fyrtårn - en ekstra modnet udgave af Vesterhavsosten - meget bedre bliver det ikke. Læg vejen forbi os og smag på ostene.

Vi står altid klar med et bugnende udvalg af oste fra hele Danmark og hjælper dig i mål, så du kan finde din favorit. Vores fagkyndige ekspedient står klar med gode råd og vejledning og kan guide dig til de helt rigtige sammensætninger i ost & vin.

Spørg endelig om hjælp, uanset om du ynder at gå klassiske veje eller er frisk på at blive inspireret og positivt overrasket.

 

FRISKE BRØD OG KAGER FRA WENDORFF

Hver fredag og lørdag tilbyder vi friskbagt brød og andre fine kager fra Wendorff Bageri i Svendborg. Udvalget varierer fra uge til uge, men du vil altid kunne finde lækkert brød til din ost og en fristende kage til kaffen.

KOM OG SE VORES STORE UDVALG AF

GAVELØSNINGER

Værtindegaver, gaven til dine medarbejdere bare fordi de fortjener det og meget, meget mere! Se vores store udvalg af gaveløsninger i butikken.

Udvalget i butikken 

I butikken finder du et stort udvalg af klassiske Danbo-oste, alt fra 20+ til 45+ både med og uden kommen. Som det hører sig en rigtig ostebutik til, kan du naturligvis smage dig frem til din favorit inden du køber.

Udover klassiske oste finder du også et udvalg af spændende specialoste. Udvalget varierer løbende efter sæson og mejerichefens lune. Glem ikke Løgismose-klassikeren, rygeosten, som røges på stedet og altid kan købes friskrøget i mejeriudsalget. 

Udover oste finder du udvalgte mejeriprodukter, som produceres på mejeriet med stor respekt for kvalitet og håndværk. Udvalget varierer jævnligt, men du er garanteret god smag og friske produkter hver eneste gang du kigger forbi.

Vin

Udover en lang række gode sager til tallerkenen vil du også altid kunne finde forskellige gode vine på hylderne i mejeriudsalget. 

Gå på opdagelse blandt udvalgte vine fra Løgismoses store sortiment, og find ofte gode tilbud, særligt udvalgt til kunder, der lægger vejen forbi den lille butik. 

Lad personalet vejlede dig på kyndig vis, og find frem til en favorit blandt de smagsrige vine, eller find den perfekte gave til vinelskeren. 

Delikatesser, søde og salte

I butikken finder du altid et stort udvalg af eksklusive delikatesser, håndplukket af vores eksperter. Vi har chips, nødder og andre salte snacks, som de perfekte ledsagere til din vin eller drink. Vi byder desuden også på et stort udvalg af herligheder til morgenbordet, frokostbordet og middagsbordet i form af alt fra frugt-spækkede marmelader til gode dips. 

Til den søde tand finder du fast et stort sortiment af søde delikatesser fra Summerbird, ligesom en lang række andre håndværkslavede søde sager pryder hylderne i Mejeriudsalget. 

Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag. 

­

ÅBNINGSTIDER

Mandag-tirsdag: lukket

Onsdag: kl. 12.00 – 16.00

Torsdag: kl. 10.00 – 17.30

Fredag: kl. 10.00 – 17.30

Lørdag: 10.00-13.00

Søndag: lukket

 

­FIND VEJ

Løgismose Mejeriudsalg
Ny Vestergade 2
5672 Broby

KONTAKT

Tlf. (+45) 63 63 63 20
E-mail mejeriudsalg@lmfood.dk

­

Hold dig opdateret

Mejeriudsalgets facebook-gruppe

Følg os på Facebook og bliv opdateret med aktuelle tilbud, begivenheder og meget mere.

Bliv medlem