• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Løgismose mejeriudsalg

ÅBNINGSTIDER

Søndag-onsdag: lukket

Torsdag kl. 10.00 – 17.30

Fredag kl. 10.00 – 17.30

Lørdag kl. 10.00 – 13.00

KONTAKT

Løgismose Mejeriudsalg
Ny Vestergade 2
5672 Broby

Tlf. (+45) 63 63 63 20
E-mail mejeriudsalg@lmfood.dk

FIND VEJ

Hjælp os med at gøre plads til nye flasker – stort vinudsalg i butikken

 

Vi er begyndt at sammensætte et nyt sortiment af vine til alle anledninger, som for fremtiden skal være at finde i mejeriudsalget.

For at få plads til de nye flasker, beder vi om jeres hjælp til at tømme hylderne – derfor inviterer vi de kommende weekender til vinudsalg i butikken.

I uge 26 kan du spare 40% på alle vine 🥂

I uge 27 kan du spare 45% på alle vine 🍷

I uge 28 kan du spare 50% på alle vine 🍾

 

HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? 

Udvalget i butikken 

I butikken finder du et stort udvalg af klassiske Danbo-oste, alt fra 20+ til 45+ både med og uden kommen. Som det hører sig en rigtig ostebutik til, kan du naturligvis smage dig frem til din favorit inden du køber.

Udover klassiske oste finder du også et udvalg af spændende specialoste. Udvalget varierer løbende efter sæson og mejerichefens lune. Glem ikke Løgismose-klassikeren, rygeosten, som røges på stedet og altid kan købes friskrøget i mejeriudsalget. 

Udover oste finder du udvalgte mejeriprodukter, som produceres på mejeriet med stor respekt for kvalitet og håndværk. 

Udvalget varierer jævnligt, men du er garanteret god smag og friske produkter hver eneste gang du kigger forbi.

Vin

Udover en lang række gode sager til tallerkenen vil du også altid kunne finde forskellige gode vine på hylderne i mejeriudsalget. 

Gå på opdagelse blandt udvalgte vine fra Løgismoses store sortiment, og find ofte gode tilbud, særligt udvalgt til kunder, der lægger vejen forbi den lille butik. 

Lad personalet vejlede dig på kyndig vis, og find frem til en favorit blandt de smagsrige vine, eller find den perfekte gave til vinelskeren. 

Delikatesser

Til den søde tand finder du fast et stort sortiment af søde delikatesser fra Summerbird. 

Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag. 

Vores personale i mejeriudsalget er altid behjælpelige med vejledning, rådgivning og inspiration. Mangler du den perfekte gave, fyldt med smag og gode råvarer er mejeriudsalget det helt rigtige sted. Vi sammensætter gerne en gavekurv for dig ud fra de lækkerier du har udvalgt. 

Hold dig opdateret

Mejeriudsalgets facebook-gruppe

Bliv medlem