Product added to basket

 • 0 Kurv

  Kurv overblik

  Du har ikke noget i din kurv endnu...
  Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Løgismose for Kvinder

 

Velkommen til Løgismose for Kvinder, hvor vinelskende kvinder har mulighed for at udvide deres kendskab til vin – i et forum kun for kvinder.

Løgismose for Kvinder afholder hvert år en række arrangementer, hvor man som medlem kan tilmelde sig og derigennem forøge sin vinviden og smage en bred række af vine. Arrangementerne har forskellige temaer, og er altid ledet af en kvindelig vinekspert, som både underviser i dagens tema, giver inspiration til mad- og vinsammensætninger samt kan besvare spørgsmål undervejs.

De fleste vinsmagningsarrangementer afholdes fra kl. 17-19 på hverdage, men der tilbydes også helaftensarrangementer med mad og vinkombination i fokus. Derudover giver et medlemskab adgang til en række rabatter på udvalgte vine i forbindelse med Løgismose for Kvinder-arrangementer.

Tilmelding

Vi arbejder på en ny tilmeldingsprocedure, og indtil den er klar, er du velkommen til at melde dig ind via nedenstående link (bemærk, tilmeldingen åbner i nyt vindue).

Tilmeld dig Løgismose for Kvinder

Formålet med klubben

 • Formålet med Løgismose for Kvinder er at tilbyde spændende indblik i vinens vidunderlige verden både til de uerfarne og til dem, der allerede er velbevandrede inden for vin.
 • Vinklubben vil løbende afholde arrangementer og komme med tilbud specielt rettet mod kvinder. Det kan være vine, der er lavet af kvinder, vine der er lavet til kvinder, eller vine hvor vi simpelthen mener, at de er en kvinde værdig.
 • De fleste arrangementer bliver ledet af Thilde Maarbjerg, som allerede har markeret sig på den danske vinscene, og som med sin store erfaring og viden vil kunne guide medlemmerne af Løgismose for Kvinder rundt i vinens forunderlige verden på en kompetent og underholdende måde.
 • Medlemsskab af Løgismose for Kvinder er gratis

Om Thilde Maarbjerg

Thilde Maarbjerg (f. 1981) har en baggrund som restaurantchef, sommelier og vinkortansvarlig på den Michelinstjerne-besmykkede Restaurant Kong Hans Kælder. Gennem 10 år i kælderen har hun oparbejdet en stor viden om vin og madsammensætning samtidig med, at hun fik tid til at tage en af verdens mest anerkendte vinuddannelser, WSET Diploma. I dag er Thilde ansat som chefsommelier i Løgismose Vin med ansvar for sortimentet, og sideløbende underviser hun på 8. år på Vinakademiets sommelieruddannelse i København og Silkeborg. Thilde er en dygtig formidler af vin og hun har en særlig stor passion for at klæde kvinder bedre på til at træffe gode vinvalg.

Thilde udtalte i forbindelse med et interview til AOK, da hun blev spurgt, om der var forskel på kvinder og mænds måde at smage på: "Man siger, at kvinder generelt er bedre til at opfange, hvis en vin har proplugt. Kvinder smager bedre end mænd, hvis man skal generalisere, og kvindelige restaurantgæster er ofte bedre til at sætte ord på, hvad det er for en slags vin, de har lyst til at drikke. De er mere tro mod deres egen smag, hvor mænd generelt i højere grad vælger det, som de tror, er korrekt eller smart".