Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Fine Wine

Velkommen til Løgismose Fine Wine.

Her møder du verdens bedste vine.

I 6. udgave af Løgismose Fine Wine kan du få del i forsalget af vine fra blandt andet Peter Sisseck, Tardieu-Laurent og Bertrand Sourdais. 

Du får adgang til priser og udvalg i Løgismose Fine Wine ved at klikke på linket og oprette en profil

 

Opret profil

 

Forsalg betyder, at vinene endnu ikke fysisk er på vores lager – flere af dem er endda på fade endnu – og at du som køber derfor må væbne dig med tålmodighed, selvom fakturaen betales nu.

Den økonomiske gevinst for ventetiden er dog betydelig, da forsalg tilbyder de laveste priser, vinene udbydes til.

Efter den officielle frigivelse stiger priserne og afhængig af diverse ekspert-ratings, kan det hurtigt blive en stejl kurve opad.

I den 6. Udgave af Løgismose Fine Wine er vi stolte af at kunne tilbyde dig forsalg på vine fra:

 

Spanien – Dominio de Pingus 2015, Quinta Sardonia 2015, Dominio de ES 2014

Rhône – Tardieu-Laurent 2015

Bordeaux – Château Rocheyron 2015

 

Vi håber du fristes til at gå på opdagelse i vine, hvor udbuddet sjældent matcher efterspørgslen, fra de ypperligste producenter, til særligt attraktive priser.

 

Løgismoses tradition for handel med vin har resulteret i langvarigt samarbejde med nogle af verdens bedste domainer og negocianter. Ærlighed, tillid og godt købmandsskab gennem alle årene, har givet unikke relationer, der giver adgang til mange af verdens bedste vine til stærkt konkurrencedygtige priser.

Når du tilmelder dig Løgismose Fine Wine, vil du modtage attraktive tilbud på Fine Wine, samt få mulighed for at købe estimerede vine 'En Primeur'. Vi sammensætter tilbuddene i Fine Wine Editions med forskellige temaer, såsom Champagne, Bourgogne, Bordeaux med mere. Såfremt du ønsker at handle er det en forudsætning at du registrerer dig som medlem af denne vinklub.

En Fine Wine Edition er åben for bestillinger i en begrænset periode. Herefter lukkes den og bestillinger leveres. Husk, at vinene i Løgismose Fine Wine i visse tilfælde sælges i stærkt begrænsede mængder. Nogle steder har vi bare to eller tre flasker til salg. Vinene sælges derfor efter princippet 'først til mølle'.

Konceptet

Fine Wine Editions kan fordele sig på 3 hovedkategorier:

Lagersalg
Gode vine som allerede ligger på vores lager og kan leveres så snart Fine Wine Edition afsluttes.

Forsalg
Vine som er produceret og typisk kan leveres indenfor få uger og op til 3-4 måneder fra afslutning af Fine Wine Edition.

En Primeur
Vine som endnu ikke er frigivet fra producenten, med leveringstid på op til 1 år fra afslutning af Fine Wine Edition.