Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Fine Wine

Velkommen til Løgismose Fine Wine. Her møder du verdens bedste vine.

Løgismoses tradition for handel med vin har resulteret i langvarigt samarbejde med nogle af verdens bedste domainer og negocianter. Ærlighed, tillid og godt købmandsskab gennem alle årene har givet unikke relationer, der giver adgang til mange af verdens bedste vine til stærkt konkurrencedygtige priser.

Når du tilmelder dig Løgismose Fine Wine, vil du modtage attraktive tilbud på Fine Wine, samt få mulighed for at købe estimerede vine 'En Primeur'. Vi sammensætter tilbuddene i Fine Wine Editions med forskellige temaer, såsom Champagne, Bourgogne, Bordeaux med mere. Såfremt du ønsker at handle er det en forudsætning at du registrerer dig som medlem af denne vinklub.

En Fine Wine Edition er åben for bestillinger i en begrænset periode. Herefter lukkes den og bestillinger leveres. Husk, at vinene i Løgismose Fine Wine i visse tilfælde sælges i stærkt begrænsede mængder. Nogle steder har vi bare to eller tre flasker til salg. Vinene sælges derfor efter princippet 'først til mølle'.

Tilmelding

Vi arbejder på en ny tilmeldingsprocedure, og indtil den er klar, er du velkommen til at melde dig ind via nedenstående link (bemærk, tilmeldingen åbner i nyt vindue).

Tilmeld dig Fine Wine

Aktuel vinklub

Besøg den aktuelle Fine Wine vinklub på loegismosefinewine.dk

Konceptet

Fine Wine Editions kan fordele sig på 3 hovedkategorier:

Lagersalg
Gode vine som allerede ligger på vores lager og kan leveres så snart Fine Wine Edition afsluttes.

Forsalg
Vine som er produceret og typisk kan leveres indenfor få uger og op til 3-4 måneder fra afslutning af Fine Wine Edition.

En Primeur
Vine som endnu ikke er frigivet fra producenten, med leveringstid på op til 1 år fra afslutning af Fine Wine Edition.