Smagekasser

171 Resultater
Ribera del Duero – 3 du skal smage

Spar 244,-

Ribera del Duero - 3 mesterværker

Spar 4290,-

3 vine fra Margaux

Spar 453,-

12 fl. Morgon Cuvée Claude Pillet + 1 Magnum

Spar 1035,-

3 vine fra Pomerol

Spar 590,-

Bordeaux intro-kasse med 6 flasker

Spar 287,-

6 forskellige vine fra Cloudy Bay

TILBUD

6 Champagner fra Diebolt-Vallois

TILBUD

6 hvidvine fra Bordeaux

Spar 408,-

3 vine fra Pauillac

Spar 349,-

6 fl. rød Bourgogne Premier Cru
3 søde vine fra Bordeaux (halve flasker)

Spar 389,-

6 fl. PSI + 6 fl. Sardón
3 vine fra Saint-Émilion

Spar 315,-

6 forskellige vine fra Barolo
3 vine fra Saint-Julien

Spar 395,-

6 flasker Chablis fra Petit til Grand Cru
6 forskellige Nebbiolo-vine
Châteauneuf-du-Pape kasse fra Mont-Redon
3x2 flasker Cloudy Bay

TILBUD

6 forskellige vine fra Loire
3 magnumflasker med relation til Peter Sisseck
6 forskellige Côtes du Rhône

LAD DIG INSPIRERE AF VORES SMAGEKASSER

Den sjoveste og bedste måde at lære om vin er at smage og smage og smage. Og en gang imellem at begive sig ud på ubetrådt grund og turde gå på opdagelse i vinverdenen, for dér gemmer sig et hav af smagsoplevelser. Men ligesom enhver opdagelsesrejsende har brug for et kort til at lede én på rette vej, kan inspiration, vejledning og velfunderede vinsammensætninger være noget så rart for den velbevandrede såvel som aspiranten.

Derfor har vi hos Løgismose altid en lang række forskellige smagekasser – hvis ikke en genvej, så i alle tilfælde den sjove, smagfulde, spændende, oplevelsesrige vej til unikke, udsøgte vinoplevelser.

HVAD INDEHOLDER SMAGEKASSERNE FRA LØGISMOSE 

Typisk består smagekasserne af 3 eller 6 flasker vin – og med forskelligt fokus er der med smagekasserne mulighed for at komme vidt omkring.

Der er smagekasser, som tager udgangspunkt i en vintype, f.eks. med eksemplarer på organgevine, rosévine, rødvine, hvidvine eller mousserende. Foruden vintyper, kan omdrejningspunktet også være lande, rejs f.eks. til Europas velkendte vinproducerende lande som Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og ej at forglemme Ungarn og Grækenland.

En mulighed er også at udforske bestemte områder som Bourgogne, Champagne, Ribera del Duero eller Piemonte med smagekasser fra Løgismose.

BLIV INSPIRERET I ALLE VORES SMAGEKASSER 

Er der druer, som endnu er uopdagede, eller hvortil hjertet banker, har vi også smagekasser med fokus på specifikke druesorter, f.eks. Pinot Noir, Chardonnay, Riesling og Sauvignon Blanc. 

Af og til kan det være belejligt med et udvalg af vine, der passer til bestemte retter. Således dækker smagekasserne også vin- og madmatch, f.eks. en kasse med de rette vine til skaldyr eller desserter. 

Foruden type, land, område, drue, og anvendelighed har vi ofte smagekasser med vine fra vores mest populære vinproducenter såsom Peter Sisseck, La Spinetta, Diebolt-Vallois og Fritz Waẞmer.   

Fælles for alle smagekasser er, at de består af nøje udvalgte vine. Uanset hvilke smagekasser du vælger at gå på opdagelse i, ønskes du god fornøjelse!