Smagekasser

161 Resultater
Ribera del Duero – 3 du skal smage

Spar 244,-

Ribera del Duero – 3 topvine

Spar 690,-

6 fl. PSI + 6 fl. Sardón

Spar 773,-

6 ”2. vine” fra Bordeaux årgang 2016
6 spanske vine med relation til Peter Sisseck
3 magnumflasker med relation til Peter Sisseck
2 flasker Dom Pérignon (Rosé 2006 + Vintage 2012)
6 flasker Chablis fra Petit til Grand Cru
6 Champagner fra Diebolt-Vallois
6 forskellige vine fra Loire
6 forskellige Nebbiolo-vine
3 flasker Meursault
6 ekstra gode vine på halve flasker
6 flasker sublim Sauvignon Blanc
6 fl. Poggio di Sotto inkl. Riserva 2016
6 forskellige Côtes du Rhône
3 vine fra Pomerol
3 vine fra Saint-Émilion
6 naturvine
6 flasker Bordeaux årgang 2016
Smagekasse med 6 orangevine
6 forskellige vine fra Cloudy Bay
6 flasker Barolo fra Boroli
6 forskellige Colheita-portvine
6 flasker Halos de Jupiter årgang 2019

LAD DIG INSPIRERE AF VORES SMAGEKASSER

Den sjoveste og bedste måde at lære om vin er at smage og smage og smage. Og en gang imellem at begive sig ud på ubetrådt grund og turde gå på opdagelse i vinverdenen, for dér gemmer sig et hav af smagsoplevelser. Men ligesom enhver opdagelsesrejsende har brug for et kort til at lede én på rette vej, kan inspiration, vejledning og velfunderede vinsammensætninger være noget så rart for den velbevandrede såvel som aspiranten.

Derfor har vi hos Løgismose altid en lang række forskellige smagekasser – hvis ikke en genvej, så i alle tilfælde den sjove, smagfulde, spændende, oplevelsesrige vej til unikke, udsøgte vinoplevelser.

HVAD INDEHOLDER SMAGEKASSERNE FRA LØGISMOSE 

Typisk består smagekasserne af 3 eller 6 flasker vin – og med forskelligt fokus er der med smagekasserne mulighed for at komme vidt omkring.

Der er smagekasser, som tager udgangspunkt i en vintype, f.eks. med eksemplarer på organgevine, rosévine, rødvine, hvidvine eller mousserende. Foruden vintyper, kan omdrejningspunktet også være lande, rejs f.eks. til Europas velkendte vinproducerende lande som Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og ej at forglemme Ungarn og Grækenland.

En mulighed er også at udforske bestemte områder som Bourgogne, Champagne, Ribera del Duero eller Piemonte med smagekasser fra Løgismose.

BLIV INSPIRERET I ALLE VORES SMAGEKASSER 

Er der druer, som endnu er uopdagede, eller hvortil hjertet banker, har vi også smagekasser med fokus på specifikke druesorter, f.eks. Pinot Noir, Chardonnay, Riesling og Sauvignon Blanc. 

Af og til kan det være belejligt med et udvalg af vine, der passer til bestemte retter. Således dækker smagekasserne også vin- og madmatch, f.eks. en kasse med de rette vine til skaldyr eller desserter. 

Foruden type, land, område, drue, og anvendelighed har vi ofte smagekasser med vine fra vores mest populære vinproducenter såsom Peter Sisseck, La Spinetta, Diebolt-Vallois og Fritz Waẞmer.   

Fælles for alle smagekasser er, at de består af nøje udvalgte vine. Uanset hvilke smagekasser du vælger at gå på opdagelse i, ønskes du god fornøjelse!