• 0 Kurv

  Kurv overblik

  Du har ikke noget i din kurv endnu...
  Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Portvin

Portugisernes vinøse stolthed, Portvin, er en klassiker uden lige. Fra de saftige, bærprægede ruby-typer med dybrød farve og friske frugttoner til de bløde tawny-typer, der efter lang fadlagring har udviklet smag af tørret frugt og nødder.

28 Resultater
Tawny Port 10 Years Old
Tawny Port 10 Years Old - 37,5cl
Taylor Vintage Port
Taylor Vintage Port
Colheita Port Coroa de Rei
LBV Port Coroa de Rei - 37,5cl
Løgismose Tawny Portvin - 75cl
Colheita Port Coroa de Rei

TILBUD

LBV Port Coroa de Rei - 37,5cl
Løgismose Tawny Portvin - 37,5cl
Colheita Port Coroa de Rei
Vintage Port Coroa de Rei
LBV Port Coroa de Rei
Colheita Port Coroa de Rei
Vintage Port Coroa de Rei

Løgismose Tawny port

"Summen af blandingen er større end de enkelte komponenter" er det ultimative man kan opnå med portvin. Vine fra forskellige årgange blandes sammen og dækker på den måde alle facetter af duft og smag, så oplevelsen fuldendes. Således er Løgismose Port skabt på basis af 6 forskellige vine sirligt blandet af Løgismoses chefsommelier Thilde Maarbjerg på en smuk januar-dag i Casa Pocas' kælder i Vila Nova di Gaia i Portugal.

 

Casa Pocas udmærker sig som værende en af de mest traditionelle producenter af portvin og særligt indenfor kategorien tawny port, hvor vinene gennemgår lang fadlagring. Lagringen tilfører krydderi og duft af nødder samt afrunder smagen, så den opleves blød og harmonisk.

Tre flasker portvin af mærket Løgismose tawny port, samt en skål nødder

Løgismose Tawny Portvin - 75cl

NV

Portvin kan også nydes afkølet

Når temperaturen sænkes dæmpes oplevelsen af alkohol og sukker, og friskheden fremmes samtidig. Portvin rummer både alkohol og sukker i rigelige mængder, og det fremhæver en ny side af den at tone de to elementer ned, så andre kan komme frem i fokus. Man skal dog vælge portvinen med omhu. Lavere serveringstemperatur fremhæver også tanninerne, så det er bedst at gå udenom de kraftigste ruby-typer som Vintage og LBV, og i stedet vælge de afrundede, yngre modeller af tawny-typen.

 

Vores Løgismose Tawny Port er blandet af 6 forskellige velmodnede portvine blandet med 1% ruby-port. De er sammensat udelukkende ud fra deres smag og evne til at komplimentere hinanden. Målet var at skabe en portvin med færrest mulige begrænsninger for til hvad og hvornår, den kan nydes. Den fremstår blød og nærmest cremet, har aroma af toffee, mælkechokolade og ristede nødder, lyse rosiner og modne kirsebær og kan nydes til en lang række desserter af ost.

 

  Kig forbi vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod hvor du altid finder et herligt udvalg af portvine og kyndig vejledning herom.