• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Peter Sisseck

Her finder du vores udvalg af vine fra Dominio de Pingus og Château Rocheyron, samt vine fra øvrige projekter Peter Sisseck er eller har været en del af; Hacienda Monasterio, Quinta Sardónia og Bodegas Montecastro

DEN NYE ÅRGANG 2018 FRA PETER SISSECK ER LANDET

Eksklusive tilbud på vinene i perioden 1. oktober til 15. oktober.

PINGUS

Pingus er blevet kendt og agtet overalt, hvor stor vin er på dagsordenen, og ligesom de andre helt store navne rummer Pingus en kvalitet og ultimativ intensitet, der gør den til Peter Sissecks unikke signaturvin.

FLOR DE PINGUS

Flor de Pingus bliver nu som før skabt på frugt fra delvist lejede vinmarker nær de to parceller, der føder selve Pingus. Vinstokkene er blot yngre, men med planter på 40-60 år er der stadig tale om velvoksne vinstokke, hvis rødder trænger dybt ned i undergrunden og bidrager med stor mineralitet til vinen.

PSI

Dette er vinen, der er opkaldt efter det 23. bogstav i det græske alfabet, og et smukt udtryk for Peter Sissecks dybe engagement i Ribera del Duero.

CHÂTEAU ROCHEYRON

“First we take Ribera, then we take Bordeaux” skrev Ole Troelsø i Børsen med Leonard Cohens berømte sang in mente, da han i maj 2011 for første gang skrev om Peter Sissick nye eventyr i Saint-Émilion, og berettede at de 9.000 flasker af den første årgang af Château Rocheyron blev solgt på få uger på et tidspunkt hvor ingen, eller i det mindste kun meget få, havde smagt vinen. Château Rocheyron er et joint venture mellem Peter Sisseck og den spanske mangemillionær Silvio Denz.

LA FLEUR DE ROCHEYRON

Dette er den fine 2. vin til Chateau Rocheyron.

BODEGAS Y VIÑEDOS BALBAINAS

Peter Sisseck’s Sherry-eventyr.

PETER SISSECKS RELATIONER

QUINTA SARDÓNIA

Quinta Sardónia blev grundlagt af en gruppe vinentusiaster i Sardón de Duero og Villabáñez tilbage i 1998. Området ligger lige udenfor Ribera del Duero, og var vinmæssigt en overset perle, som gemte store muligheder for at lave topvin. Peter Sisseck så det også og var med fra starten. Han fik mulighed for at have stor indflydelse på en række af de helt grundlæggende beslutninger omkring parcellernes udvælgelse, druetyper, valget af biodynamisk dyrkning osv. Og ikke overraskende kom Quinta Sardonias vine stormende ind på den internationale vinscene allerede fra første årgang. Quinta Sardónia bestyres forsat af Jérome Bougnaud, hvorimod Peter Sisseck ikke længere er en del af projektet.

BODEGAS MONTECASTRO

Bodegas Montecastro er en af de mange nye vingårde, som er skudt i den øvre Duero-dal i takt med at vinene fra den iberiske kontinentalsokkel blev "talk of the Town" i hele vinens verden. Desværre ramte recessionen også Bodegas Montecastro, og i 2012 så man sig nødsaget til at sælge aktiemajoriteten til Bodegas Hacienda Monasterio, og derfor er det i dag Carlos de la Fuente's og Peter Sisseck's team, som ikke bare bringer Bodegas Montecastro videre, men også tilfører vinene en elegance, som er ganske enestående.

HACIENDA MONASTERIO

Det var på Hacienda Monasterio, at Peter Sisseck grundlagde sin succes, og selv om han nu har gang i mange andre projekter, og Pingus er blevet en af verdens mest ombejlede vine, banker hans hjerte stadig varmt for Hacienda Monasterio.

1 KASSE/6 VINE MED RELATION TIL PETER SISSECK

En kasse til alle os der sætter pris på Peter Sissecks vidunderlige vine. Vinene kommer fra vingårde, hvor Peter har været eller er en del af udviklingen af vinene.

LÆS MERE

MUNDBLÆSTE VINGLAS I VERDENSKLASSE

SYDONIOS

Et imponerende forarbejde er, hvad der ligger til grund for udviklingen af de helt unikke glasserier fra Sydonios

Se vinglassene her