• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

BOURGOGNE MIX

Vi har udvalgt 9 forskellige vine fra Bourgogne. Mix 6 flasker og spar 40%. Spar op til 1.908,-. Find vine som Meursault, Volnay, Pommard m.fl. Tilbuddet gælder til og med 30. september.

MIX 6 FLASKER OG SPAR 40%

9 Resultater
Meursault Les Vireuils

Spar 40%

v/6 stk.

Pommard Les Noizons

Spar 40%

v/6 stk.

Beaune Sur les Grèves - Clos Sainte-Anne 1. Cru

Spar 40%

v/6 stk.

Saint Aubin Rouge Les Combes 1. Cru

Spar 40%

v/6 stk.

Puligny Montrachet Les Garennes 1. Cru

Spar 40%

v/6 stk.

Volnay

Spar 40%

v/6 stk.

Chassagne-Montrachet Rouge

Spar 40%

v/6 stk.

Auxey-Duresses Blanc

Spar 40%

v/6 stk.

BOURGOGNE

Bourgogne ligger centralt i det østlige Frankrig med hjertet koncentreret mellem byerne Dijon og Lyon. Overordnet set deles det fra nord til syd ind i: Chablis, Cote d'Or med Cote de Nuits og Cote de Beaune, Cote Chalonnaise, Maconnais og Beaujolais. Området har fastlandsklima og de korte somre kan gøre druemodning udfordrende. Jordbundsforhold er af særlig stor betydning her og små udsving kan give anledning til enorme prisforskelle i den færdige vin. De to hoveddruer er Chardonnay og Pinot Noir, og mange de bedre vine fra Bourgogne kan udvikle sig adskillige år i flasken. I Maconnais dyrkes den grønne drue Aligoté endvidere, mens Beaujolais stort set kun fokuserer på den blå drue Gamay.

Drøm dig med til Bourgogne

"En del af min kærlighed til Frankrig handler uomtvisteligt om dét, der foregår ved bordet og den måde, franskmændene angriber deres mad og måltider på." – Vinskibent Signe Wulff

Tag med her