Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

VINE I POLITIKEN LØRDAGSLIV
TEST VINDER
✔✔✔✔✔ i Politiken Lørdagsliv, lørdag 23. juni 

"Kraftfuld og intens, men ganske saftig vin med fuldmoden tone af blåbær og brombær med et godt tanninbid, der giver lidt struktur. Har godt af lidt luft."
Thomas Ilkjær, Politiken 23. juni


✔✔✔✔✔ i Politiken Lørdagsliv, lørdag 23. juni 

"Krydret, ganske tæt rosévin med saftigt rødt bærpræg og ungdommelig lille gærtone. En del tyngde, mere mad-end terrassevin."
Thomas Ilkjær, Politiken 23. juniTEST VINDER

✔✔✔✔✔ i Politiken Lørdagsliv, lørdag 26. maj 

Smukt skummende sart rosa Cava med milde blomstrende aromaer. Vinen har et nærmest raffineret Pinot Noir-udtryk og da den samtidig er mild og rig på saftig og delikat frugt er det en vin med en bred appeal, som vil fungere i utallige sammenhænge.

"Harmonisk, frugtdrevet mousserende vin med rene hindbærtoner og pæn fylde. Boblerne er den smule grove, men der er fin friskhed og længde, og den både renser og har krop til mad."
Thomas Ilkjær, Politiken 26. maj
TEST VINDER

✔✔✔✔✔ i Politiken Lørdagsliv, lørdag 5. maj 

Allerede duften strømmer én i møde med hvide blomster og eksotiske frugter. I munden er den blød og fed og samtidig utrolig livlig og frisk, og man kommer itl at tænke på gule frugter, men også mineraler og citrus.

"Vinen kan med fornøjelse drikkes som ung, med chenin blanc kan - igen som riesling - gemmes i adskillige år uden at miste pust, eller friskhed"
Henrik Steen Andersen, Politiken 5. maj

✔✔✔✔✔ i Politiken Lørdagsliv, lørdag 26. maj 

En lys, arketypisk og glædesbringende Barbera d'Asti med masser af saftige røde bær og en forfriskende syre som betyder, at man alt for nemt kommer til at nyde et ekstra glas. 

"Middelfyldig, saftig og bærdrevet vin med mørke, men ikke overmodne frugttoner og et let rustikt præg. Lidt tannin til sidst giver struktur."
Thomas Ilkjær, Politiken 26. maj

✔✔✔✔✔ i Politiken Lørdagsliv, lørdag 12. maj 

Vinen er vidunderlig, læskende med mundvandsdrivende syre og en udtalt aroma af blommer, æbler og blomster. Kroppen er slank, og det beskedne alkoholindhold befordrer frisheden og får vinen til at emme af forår.

"Ungdommelig, aromatisk og læskende hvidvin, der prikker let på tungen og udviser sprød friskhed og frugttæthed med modne citroner og melontoner"
Thomas Ilkjær, Politiken 12. maj

✔✔✔✔✔ i Politiken Lørdagsliv, lørdag 12. maj 

Let strågul vin med små glimt af grønt i nuancen, der dufter af friske citrusfrugter, solmodne pærer og hvide ferskner inden et pikante strejf af vanilje.

"Fyldig hvidvin med fuldmodne frugttoner i melongenren og et velbalanceret stref af smør nødder og flødekaramel. God længde og dybde, holder fin friskhed."
Thomas Ilkjær, Politiken 12. maj

✔✔✔✔✔ i Politiken Lørdagsliv, lørdag 2. juni

"Let hvidvin. Diskret, men ren næse med lidt frugt. Ret let smag med god balance, friskhed og syre. Ret enkel, men glimrende vin til prisen."
Henrik Steen Andersen, Politiken 2. juni

✔✔✔✔✔ i Politiken Lørdagsliv, lørdag 2. juni

"Rank rødvin. Delikat duft med lyse bær, muld og tørret appelsin. Fin og præcis smag med markeret frugtsyre og lidt tannin. Kraftfuld og feminin på samme tid. Det er Chianti!"
Henrik Steen Andersen, Politiken 2. juni

Over 1.000 vine i sortiment

Se alle vinene her