Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Sådan åbner du Champagnen


Champagne og andre mousserende vine åbnes ved, at man løsner ståltråden, tager godt fat om proppen med venstre hånd og holder tommelfingeren ovenpå proppen.

Med højre hånd tager man fat om flasken bund, så håndfladen er under selve bunden. Det er højre hånd under bunden, der herefter skal drejes, så flasken drejer.

Venstre hånd om proppen skal holdes fast og konstant og kontrolleret følge proppen opad, som den løsner sig. Til slut skal den blot give et lille ”hvisk”, når den forlader flasken helt. Er man venstrehåndet, byttes om på placeringen af de to hænder.

Ryst aldrig flasken før servering og sørg for, at flasken er godt afkølet, gerne ned til ca 7 grader, når den åbnes.

3 GODE CHAMPAGNER AT ØVE SIG PÅ