Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

OM COCKTAILS OG DRINKS

Danskerne har taget cocktailkulturen til sig, og udbuddet på barer er vokset markant. Mange forsøger sig også med hjemmebaren, hvor meget kan laves med udgangspunkt i få redskaber og en lille smule viden om hvornår og hvordan.

 

Chefsommelier Thilde Maarbjerg 

 

FØR MIDDAGEN
Her bør serveres drinks til den tørre, friske side. Bitterhed kan også virke fint som appetitstimulans. Undgå søde, fyldige drinks med juice eller fløde. Gode eksempler er Dry Martini, Gimlet eller Negroni.

EFTER MIDDAGEN
Her bør serveres fyldige drinks med krop og eventuelt sødme og/eller krydderi. Eksempler er Egg Nogg, Espresso Martini eller Mai Tai. En anden vinkel kan være bitterhed, som virker fordøjelsesstimulerende.

I DE SENE TIMER
Her er det som regel ikke de mest alkoholiske drinks, der er behov for, men nærmere noget koldt og læskende. Gå efter versioner med en betragtelig mængde soft drink f.eks. gin & tonic, Pimm’s Cup, Dark ’n’ Stormy eller Hibiscus Star.

GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES EKSKLUSIVE SORTIMENT

SPIRITUS

SE AL SPIRITUS