Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Lagring af vin

Lagring af vin 

Man kan godt eksperimentere udi kunsten at lagre vin uden at have en decideret vinkælder. Det kræver et par små hensyn, som findes i de fleste hjem, men som de færreste tænker over.

Vin bryder sig ikke svingende temperaturer og for meget varme, og det er desværre forholdene i et køkken – stedet hvor rigtig mange opbevarer deres vine.

Det har ingen betydning, hvis man taler opbevaring på under 2-3 måneder, men ønsker man at lagre længere, bør vinene lægges et andet sted i hjemmet, gerne et køligt sted feks under sengen eller i bunden af et skab. Varme stiger opad, så opbevar dem mere fisk end fugl.

Vil man lagre vine længere end 2-3 år anbefaler jeg, at man investerer i et vinskab, der holder en konstant temperatur. Optimalt skal vin lagres et sted mellem 12 og 15 grader, jo længere lagring, jo vigtigere er dette.

Undlad at opbevare vin i køkkenet. Det er typisk det rum i huset, hvor temperaturen skifter mest, og det har vin ikke godt af. Vælg i stedet et svalt sted i huset feks under sengen, hvor temperaturen er mere konstant