Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

LUKSUS MED LUKSUS PÅ 

Tre fagkræfter på den ikoniske landevejskro på Sydfyn har i samarbejde  med Nyborg Destilleri tilført en lille genistreg til den brogede verden af  gin. Jeg har undervist dem alle tre på Vinakademiet, og de er således veluddannede indenfor vin, spiritus og smag – og så er de alle tre kvinder.  Falsled Kro gin bærer yndefuld elegance i både udseende og smag,  og den emmer af underspillet luksus. Præcis som Falsled Kro. 

Chefsommelier Thilde Maarbjerg

Randi, Cathrine og Amalie havde allerede før processen gik i gang et samstemmende billede af hvordan, ginnen skulle være.

Udgangspunktet skulle være de klassiske gin-botanicals krydret med mere friskhed samt traditionelle aromatiske haveurter, som altid har været en del af kroens gastronomiske signatur.
Basisspritten er lavet på økologisk hvede og de klassiske botanicals tæller enebær, korianderfrø, angelikarod, cassiabark, appelsin- og citronskal.

Herudover er ginnen twistet med grapeskal og citronmelisse, som intensiverer citrusudtrykket med både dybde og kompleksitet og bidrager til det tørre, raffinerede udtryk. Ginnen er ufiltreret og de æteriske olier vil derfor gøre ginnen uklar, når den nedkøles f.eks. i en drink.

Ginnen kan udmærket drikkes rent eller bruges i en Dry Martini Cocktail (helst med twist frem for oliven), ligesom den gør sig fremragende i en Gin & Tonic. Vi har udvalgt den rene, klassiske tonic fra det britiske softdrink firma, Luscombe, som den perfekte ledsager til Falsled Kro Gin