Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

EFTERÅRETS BARSKAB

Begrebet ”Lidt at varme sig på” kan dække over flere forskellige ting på dansk. Det behøver ikke være varmt i ordets egentlige forstand – det ”varmende” kan godt komme fra alkohol og gerne rigeligt af den. Vi har fundet tre gode flasker fra vores spiritussortiment, der sikrer indre varme og røde kinder uanset hvad efteråret byder på af regn og rusk.

 

 Calvados Selection, Marquis Saint Loup

Christian Drouins bud på den helt sprøde, friske og potente fortolkning af den populære franske æblebrændevin, Calvados. Christian Drouin kaldes også for Mr. Calvados, og han har for nyligt overleveret sit livsværk til sønnen Guillaume, som i den grad får noget at leve op til. Den lyse farve afslører begrænset fadlagring, og æblekarakteren står tydeligt frem med gnistrende frugtige toner både frisk og bagt æble samt et strejf af vanilje og æbleblomst. Servér ved 15 °C.

 

 Austrian Empire Navy Rum Reserva 1863, Albert Michler Destillery 

Et aparte navn til en rom, men der ligger selvfølgelig en historie bag. En dreven herre ved navn Albert Michler, var under det Østrig-Ungarske dobbeltmonarki storleverandør af spiritus herunder rom til hoffet og flåden, og hans navn lever videre her 150 år senere om end firmaet nu har base i England. Austrian Empire Navy Rum er blandet af 4 forskellige rom,
der har lagret på henholdsvis Bourbon, Sherry, Port og Single Malt Whisky. Efter blandingen er de lagret yderligere for at samle sig og den charmerer med dyb mahognifarve i glasset og et blød, indsmigrende potpourri af vanilje, karamel, nødder og muscovadosukker samt tørret figen og kokos. Servér ved 15 °C.

 

Cognac No. 4 VS, Ragnaud Sabourin 

Der er ensformige stangvarer og så er der de små håndværkere i kulissen, der nede under radaren laver den ægte vare, landbrugsproduktet, traditionen og det unikke, der gør Cognac så enestående. Familien Ragnaud med Annie i spidsen fører en pletfri protokol i kælderen i Grande Champagne, det fineste område i Cognac, hvor alle deres marker ligger, og lagring springes ikke over ved at tilsætte karamel, træudtræk og lignende. Det betyder for det første, at alle Cognacer lagrer markant længere end kravene og for det andet, at de er relativt lyse i farven, hvilket understreger den udbredte brug af farvetilsætning
blandt mange producenter. VS No. 4 er blandet af Cognace med mindst 4 års lagring, og den kvalificerer sig således til at være en VSOP. Den emmer af frisk frugt med abrikos, æble og tørrede blomster samt en elegant vanilje- og mokka-tone i afslutningen. Servér ved 15 °C.