Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

HVIS DU LÆNGES TIL ITALIEN

PRODUCENT: CASCINA SAN GIOVANNI | OMRÅDE: PIEMONTE

Så “besøg” Cascina San Giovanni, et gammelt traditionsrigt og familiedrevet landsted i bjergene i Piemonte, der producerer de lækreste produkter, så du kan frembringe et måltid, der smager af ”il vero gusto italiano”, og rejse en tur til Italien på tallerknen.

Indkøber Kirsa Kjærgaard 

Cascina San Giovannis idylliske historie startede for 30 år siden i et gammelt bondehus, beliggende i de rullende bakker i det sydlige Piemonte, omgivet af frugtplantager og hasselnøddelunde. Her udlevede den schweiziske familie, familien Schneider, drømmen om at producere autentiske italienske delikatesser baseret på traditionelle opskrifter fra ”la nonnas” køkken – oldgamle opskrifter – som lokale bondefamilier havde overdraget Suzanne Schneider.

Efter kort tid begyndte forskellige delikatessehandlere at banke på døren, og hverken Suzannes grøntsagsmarker eller køkken kunne længere følge med. Suzannes produktion måtte herefter flytte til større forhold, og de lokale bønder begyndte at levere grøntsager og urter og hjalp derved familien med at udvide produktionen.

I over 25 år har Cascina San Giovanni arbejdet sammen med de samme landmænd. På den måde garanterer de, hvad der er særlig vigtigt for dem: en regional produktion, baseret på naturlige og friske ingredienser, respekt for gamle traditioner og ægte italiensk glæde.

I 2013 overtog en anden schweizisk familie, Dominik og Sabine Suter, Cascina San Giovanni for at videreføre virk- somheden i samme ånd.


Billeder fra Cascina San Giovanni og de passionerede mennesker bag produktionerne.