Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Blondinen fra lolland

PRODUCENT: KRENKERUP - LØGISMOSE | OMRÅDE: LOLLAND

Charmerende, venlig og uimodståelig. Blonde er en øltype med mange fans, og dens blide væsen overrasker selv dem, som normalt ikke har øl som førstevalg. På en varm sommerdag kan en iskold Blonde i selskab med røget sild eller makrel med røræg og klippet purløg hurtigt blive et af dagens højdepunkter.

Chefsommelier Thilde Maarbjerg 

3 fl. 99,- SPAR 48,-
6 fl. 179,- SPAR 115,-


Løgismose Blonde er en danskproduceret luksusudgave af denne elskede øltype. Bygmalten kommer udelukkende fra Krenkerup Gods’ jorde på Lolland og øllet er brygget i godsets husbryggeri under punktlig overvågning af brygmester Alexander Ennen.

Humlen er Hallertau Mittelfrüh, en gammel sort aromahumle med sirlige citrus- og blomstertoner, og den bidrager diskret til det ellers maltdominerede aroma-udtryk. Alkoholprocenten er på 5,1% hvilket understreger den høje maltkvalitet og det smagsrige udtryk.

Nyd den ved mange af sommerens gode stunder. Til frokosten på terrassen, på stranden om eftermiddagen eller i de sene timer, når der er brug for en pause fra vinsyren. Med sin behagelige maltsødme er den også glimrende til barbecue. Servér direkte fra køleskabet.