Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Trøfler til hverdag og fest

Tartuf Langhe i Piemonte blev grundlagt i 1980 af Beppe og Domenica. Tanken var – og er stadig – at gøre det muligt for trøffelelskere at spise den udsøgte og efterspurgte piemon- tesiske trøffel også udenfor sæsonen. Men med en forkær- lighed til Piemontes andre specialiteter tilbyder firmaet også lækkerier, der ikke er lavet af trøfler. Gå på opdagelse i sortimentet og find også to helt nye tilføjelser til rækken af trøffel-delikatesser.

Håndlavet tagliatelle med trøffel og 20% æg, der giver pastaen dens delikate tekstur. Vend den kogte pasta i smør og drys med parmesan – så simpelt kan det gøres.

Denne salt med hvid trøffel er baseret på det berømte grå salt fra Guérande i det vestlige Frankrig. Brug salten på pasta, i risotto eller løft dit blødkogte æg til nye højder med et lille drys trøffelsalt.

Vores eget køkken på Nordre Toldbod er storforbrugere af denne trøffelsmør til deres trøffelrisotto. Montér din kartoffelmos med trøffelsmør, eller prøv den på et godt stykke ciabattabrød sammen med carpaccio.

Betegnelsen raffineret kan man roligt bruge om de elegante chips med trøffel. Den perfekte snack sammen med en kølig aperitif.

Skal du selv og dine gæster forkæles er disse to nye produkter fra Tartuf Langhe selvskrevne. Den ultimative mayonnaise med hvide trøfler og små sprøde truffle bites med olivenolie og sort sommertrøffel – så mangler der blot et glas perlende Champagne.