Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Løgismose smagepanel

Smagepanel

 

Tre forekommer at være et dynamisk tal i forhold til at kunne træffe beslutninger, og melodien er på plads i den treenighed, der udgør Løgismose smagepanel. Missionen er samstemmende: Kvalitet ud fra de fire parametre: balance, længde, intensitet og kompleksitet. Autencitet udtrykt gennem det særlige, der ikke kan kopieres, i kontrast til ensformig fabriksvin.

Veluddannede smagsløg

Panelet rummer elementer som historisk indsigt, teoretisk viden, æstetisk sans, veluddannede smagsløg samt evnen til at vurdere kommerciel og/eller prestige værdi. Som en god vinmenu på en toprestaurant skal udvalget af Løgismoses vine veksle mellem komfort i den vante lænestol og de udfordrende afstikkere, man kun tager på anbefaling. 

Løgismose Smagepanel består af Thilde Maarbjerg, Thorbjørn Klemensen og Per Bach.

Thorbjørn Klemensen 

Thorbjørn Klemensen var den første medarbejder, Christian Grønlykke ansatte i butikken på Nordre Toldbod, og han kunne sidste år fejre 25 års jubilæum i Løgismose.

Thorbjørns pallette er et tungt og kompromisløst værdisæt, og ultra-klassiske, men samtidig ubegrænsede, smagsløg som er åbne for selv de fjerneste afkroge – en sjældent set kombination.

 

Thorbjørn Klemensen, Løgismose Smagepanel

 

Per Bach

Per Bach har i adskillige år været ansat som konsulent i Løgismose og har en særlig evne til at opsnuse producenter med x-faktor. Per har smagt uendeligt mange vine på sine utallige vinture, og samtlige er listet i arkiverne med pointgivning og detaljer. Et imponerende arbejde, der understreger seriøsiteten.

Pers pallette er observant, eftertænksom og uhyggelig god til at perspektivere enhver vin, den udsættes for.

 

 

Per Bach, Løgismose Smagepanel
Thilde Maarbjerg

 

Thilde Maarbjerg

Thilde Maarbjerg har gennem 15 år arbejdet med smag, smag og atter smag – forståelsen af smag, både fysisk og kemisk, samt formidling af det hele med henblik på at gøre så mange som muligt i stand til at forøge deres vinoplevelser indenfor duft og smag.

Thilde har en stærk teoretisk baggrund fra internationale uddannelser og indgående praktisk erfaring fra restaurationsbranchen, hvilket gør hendes sans for kvalitet i vin både definitiv og velunderbygget.

Thildes pallette er tunet ind på kombinationen af godt råmateriale og dygtigt håndværk uanset oprindelse, og hun har en veludviklet sans for at opfange aroma og vurdere vin-balance.

 

Vin & Mad

Gå til Vin & Mad