Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Smagfulde adventsgaver

Den søde juletid er lige rundt om hjørnet, og inden længe falder den helt særlige stemning over både store og små. Ud over at være en tid med alverdens herlige oplevelser på tallerken og i glas, er det også tid til gaver – og ikke blot 24. december.

Vi har samlet 8 gode bud på adventsgaver til hjemmekokken, gourmanden, Champagne-elskeren eller bare én, som fortjener særlig forkælelse.

Tørrede frugter af høj kvalitet samt skotsk whisky indgår i opskriften på denne luksusudgave af den traditionelle britiske julekage. Den stemningsfulde dåse emmer af jul og sikrer den helt rigtige adventsstemning.

Karameller på kondenseret mælk og saltet smør fra Bretagne i de originale kobbergryder i Quibero på Bretagnes kyst. Simpelthen de bedste karameller, vi nogensinde har smagt! Karamellerne kommer i den fineste dåse med retromotiv og er derfor en oplagt gave.

Løgismoses udvalgte fyldte chokolader. Gaveæske med 9 forskellige varianter, som også er en velsmagende introduktion til Summerbirds univers.

Vores egen portvin udviklet af Thilde Maarbjerg i samarbejde med Pocas' ønologer Jorge Manoel Pintao og Andre Barbosa. Løgismose portvin er lavet til at give lyst til et glas ofte og også gerne nummer to med sin overraskende friskhed.

Sprøde, chokoladebugnende cookies fra franske Mère Poulard. De smagfulde cookies indeholder intet andet end gode råvarer og komer i en fin dåse, som vil pynte i køkkenet - selv når den er tom.

Smag dig rundt i chokolade-verdensmester Mikkel Friis-Holms univers med denne gaveæske med 4 forskellige økologiske chokolader - én til hver adventssøndag.

Smuk æske med økologisk chokolade, marcipanbrød, nougatbrød og mandler – den perfekte gave til hende eller ham med en kvalitetsbevidst sød tand.

Lavet udelukkende på Chardonnay og lagret ca 20 måneder inden degorgement. Markernes sydlig beliggenhed er med til at give denne Champagne sit milde og indtagende væsen, der gør den til en perfekt gave til Champagne-elskeren.