Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Konditorens julekage og det lille glas dertil

Producent: De Muller | Område: Catalunya, Spanien

 

Konditorens julekage 85,-

KONDITORENS JULEKAGE

I vores konditori på Nordre Toldbod startede vores konditorer tidligt med juleforberedelserne – allerede i starten af oktober blev de tørrede frugter til årets julekage overhældt med whisky og rom. Den klassiske julekage, som har irsk oprindelse er resultatet af tålmodighed og gode råvarer og det kan virkelig smages hvordan de tørrede frugter har trukket den rige smag af mørk rom og whisky til sig.

Udover de tørrede, alkoholmættede frugter er kagen spækket med nødder og udsmykningen er en kunstart i sig selv. Der breder sig altid en helt særlig julestemning i butikkerne når kagen er færdig til julesalget, og vi tør godt garantere for uforbeholden julestemning og velsmag i hver eneste julekage.

Nyd kagen til et glas Aureo Dulce og pludselig fordufter al julens stress og jag for en stund.

Find konditorens julekage i gourmetsupermarkedet på Nordre Toldbod til 85,- pr. kage (6-8 personer) eller lav den selv – få opskriften på konditorens julekage.

  

Aureo Dulce De Muller 1954

Navnet er langt mindre kendt end f.eks. sherry og port- vin, men ikke desto mindre går traditionen for hedvinsproduktion i Tarragona syd for Barcelona langt tilbage
i tiden. De store solerasystemer, der sikrer en unik blanding og modning af vine fra forskellige årgange er områdets stolthed, og da Robert Parkers mand i Spanien, Luis Gutiérrez var forbi og uddele point, kom der for alvor fart på aftapningen fra De Müllers gamle soleraer.

1954 på etiketten angiver hvornår solerasystemet er startet og det betyder også, at der reelt set er en del af vinen, som stammer fra denne årgang.

Den utrolige kompleksitet, det giver når vin blandes på denne måde er tydelig i Aureo Dulce, der stråler med toner af appelsinskal, rosiner og figner i karamel ovenpå et let strejf af ristede nødder, tørrede krydderier og sød tobak. Servér den ved 10 °C.