Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

DET DRIKKER JEG I DECEMBER

Chefsommelier, Thilde Maarbjerg

 

Der er roséchampagne med smag af rosévin med bobler, og så er der den kategori, som Philipponnats version tilhører. Her fristes ikke bare med røde, saftige bær, men også aromaer af ristede nødder fra gærkontakten, blød nougat, mandarin og tørrede krydderier. Kompleksiteten demonstrerer kompetencen, og med hele 75% Pinot Noir er der tale om en gedigen demonstration af styrke og dybde. Jeg nyder den bredt og altid med opbakning fra manden i mit liv. Con terede kalvebrisler med vinaigrette af brunet smør, soja og tyttebærsaft. Stegt andebryst med pomelosalat og skysauce med granatæblekerner. Laksetatar med pocherede vagtelæg og brøndkarsepuré. Lyserød er ikke kun en sommerfarve hos os.