Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

CHOKOLADE I VERDENSKLASSE

I Løgismose er vi meget stolte over vores samarbejde med den  danske chokolade-verdensmester Mikkel Friis-Holm, som gang på  gang høster priser og anerkendelse ved International Chocolate  Awards – Verdensmesterskaberne i chokolade.

Indkøber, Kirsa Kjærgaard

 

 

 

I fællesskab med vores gastronomiske udviklingschef David Johansen og Nordre Toldbods chefkonditor Nynne Dyhrberg har Mikkel Friis-Holm lavet et blend, som er reserveret eksklusivt til Løgismose.
Kakaobønnerne til blendet leveres af to økologisk certificerede kooperativer i Nicaragua. Halvdelen af blendet, ”Oro”, kommer fra kakaotræer i det nordøstlige hjørne op mod Caribien, fra Mellemamerikas største natur- reservat Bosawas. Den anden halvdel af blendet, O’Payo, stammer fra træer nær Waslala i højlandet i La Dalia regionen i den centrale del af Nicaragua. Området er med sine køligere temperaturer ikke klassisk kakaoland, men de køligere temperaturer sikrer en langsom vækst og resulterer i en kakao med en frugtig, frisk og let profil, som komplementerer Oro’ens mere bløde, runde, nøddeagtige og intense kakaosmag på fornem vis.