Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Engelsk luksus

Til sommerferiens langsomme morgener og festlige grillaftener

Indkøber Kirsa Kjærgaard

De fleste af os er enige om, at sommerferien kalder på lidt ekstra forkælelse, og gerne forkælelse som selv den allermest ”sommer-dovne” kan trylle frem uden at skulle misse for mange af solens varme stråler. Skyd genvej med engelske The Bay Tree Food Company’s produkter, som hurtigt og nemt kan opgradere dine måltider både ved grillen, desserten eller morgenbordet.

TIL DE LANGSOMME SOMMERMORGENER

Din familie eller overnattende gæster vil elske dig, hvis du sætter disse uimodståelige curds på morgenbordet. Fungerer godt på ristet brød – og endnu bedre på brioche.

Lemon Curd - 200g

Ingefær Curd - 200g

Passionsfrugt Curd - 200g

til grillen og mens den varmer op

Hot chili chutney - 300g

Klassisk Mayonnaise - 250g

Hot sød chilisauce - 290g

“FOOD THAT TASTES GREAT MAKES LIFE FEEL BETTER”

Det hele startede, da de to unge kvinder Lucie Lewis og Emma Macdonald mødtes i sommeren 1994, og fik serveret en i deres øjne uovertruffen agurkerelish i Emmas forældres hjem.

Lucie, der havde arbejdet i delikatessebutikker i London, mente, at den var så god, at man kunne tjene penge på den, og inden måltidet var omme, blev det aftalt, at hun skulle have et par glas med tilbage til London, så hendes ekskollegaer hos Fortnum & Masons og Harvey Nichols kunne få smag for sagen.

Et par dage efter vendte Lucie triumferende tilbage med beskeden om, at hun havde fået en ordre fra begge butikker, og herefter startede produktionen i det små i Emma Macdonalds forældres køkken.

Deres agurkerelish gik som varmt brød, og det tog ikke de to entreprenante kvinder længe at sætte tingene i system, udvide sortimentet og rykke til større forhold.

I efteråret 1994 grundlagde de The Bay Tree Food Com- pany, og igennem 24 succesfulde år har firmaet udviklet sig til en blomstrede forretning, der leverer over 150 forskellige kvalitetsprodukter til mere end 800 delikatessebutikker i og udenfor Storbritannien efter mantraet: Making the ordinary extraordinary.

TIL DEN HURTIGE SOMMERDESSERT MED VANILJEIS

Delikate mini-figner marineret i rom og hvidvinssirup. Server dem som tilbehør til ost, med en god vaniljeis eller keep it simple: bare med flødeskum.

Marinerede mini figner - 320g