• 0 Kurv

  Kurv overblik

  Du har ikke noget i din kurv endnu...
  Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Gin

Der har været vikingetid og romertid, nu er det gintid. Verden kan tilsyneladende ikke få nok, og med den stadigt stigende popularitet, er der ikke udsigt til en ende på vanviddet.

28 Resultater
Monkey 47 Gin
Gin Isfjord Premium Arctic
1 fl Falsled Kro Dry Gin & 4 fl Tonic fra
Falsled Kro London Dry Gin 44%
1 fl ELG no 4 Premium Danish GIn & 4 fl
Taking Gin & Tonic to the Next Level
Gin ELG no 1 Danish Premium
1 fl Geranium London Premium Dry Gin & 4 fl

1 stk. 299,00

Gin Hands on  Small Batch
Gin Geranium London Premium Dry
Gin Jinzu Premium
Hendrick's Gin + 4 fl Cucumber Tonic a 20cl
Gin Sipsmith London Dry
ELG no 4 Premium Danish Gin - 46,6% - 50cl
ELG no O Premium Danish Gin 50cl - 47,2%
Gin Tanqueray No. Ten
Gin ELG no 2 Danish Premium
ELG Gin smagesæt 4 fl. a 50ml
Gin Hendrick's Premiun
Gin - Citadelle 70cl - 44%
Gin ELG no 3 Danish Premium
Gin ufiltreret årgang 2014
Gin Old English
Gin Elephant Dry
Gin Michler's Orange

Udvalgt gin

 

Falsled Kro gin

 

Tre fagkræfter på den ikoniske landevejskro på Sydfyn har i samarbejde  med Nyborg Destilleri tilført en lille genistreg til den brogede verden af  gin. Jeg har undervist dem alle tre på Vinakademiet, og de er således veluddannede indenfor vin, spiritus og smag – og så er de alle tre kvinder.  Falsled Kro gin bærer yndefuld elegance i både udseende og smag,  og den emmer af underspillet luksus. Præcis som Falsled Kro. 

Randi, Cathrine og Amalie havde allerede før processen gik i gang et samstemmende billede af hvordan, ginnen skulle være.

Udgangspunktet skulle være de klassiske gin-botanicals krydret med mere friskhed samt traditionelle aromatiske haveurter, som altid har været en del af kroens gastronomiske signatur. 
Basisspritten er lavet på økologisk hvede og de klassiske botanicals tæller enebær, korianderfrø, angelikarod, cassiabark, appelsin- og citronskal.

Herudover er ginnen twistet med grapeskal og citronmelisse, som intensiverer citrusudtrykket med både dybde og kompleksitet og bidrager til det tørre, raffinerede udtryk. Ginnen er ufiltreret og de æteriske olier vil derfor gøre ginnen uklar, når den nedkøles f.eks. i en drink.

Ginnen kan udmærket drikkes rent eller bruges i en Dry Martini Cocktail (helst med twist frem for oliven), ligesom den gør sig fremragende i en Gin & Tonic. Vi har udvalgt den rene, klassiske tonic fra det britiske softdrink firma, Luscombe, som den perfekte ledsager til Falsled Kro Gin

 

 

 

Falsled kro gin med to Luscombe tonic vand