Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
{{loginError}}
Bliv medlem af Klub Løgismose Vin & Mad
Fri fragt til pakkeshop ved køb af vin eller spiritus
Klub Løgismose-magasinet tilsendt – elektronisk og som tryksag
Særlige medlemspriser på vin, spiritus, delikatesser og grej i magasinet
Invitation, rabatter og meget mere
Betaling som gæst
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Handle uden at logge ind
Du kan oprette dig som bruger i næste trin og få en konto
Mange er måske af den overbevisning, at ”salt bare er salt”, og at de såkaldte ”gourmetsalte” i højere grad er et udtryk for reklameverdenens dygtige spin end en historie om ægte kvalitet. Flere producenter fremhæver, at gourmetsaltene indeholder flere mineraler såsom calcium, kalium og magnesium end industrielt fremstillet salt og derfor smager af mere, da magnesium virker som en naturlig smagsforstærker. Men i virkeligheden ligger oplevelsen af noget særligt måske mere i saltets krystalstruktur, for de fine partikler i industrielt fremstillet bordsalt gør, at saltet faktisk ikke kan smages i så høj grad som gourmetsaltenes tynde flager. Flagernes større overflader giver en bedre kontakt med de bagerste smagsløg i munden, hvorved saltets smag opleves som mere intens. Der vil således ikke være behov for at salte i samme omfang som ved industrielt fremstillet bordsalt. Halen Môn havsalt er vidunderligt i madlavning og krystallernes fine struktur gør dem nemme at knuse mellem fingrene. Saltet har fået oprindelsesgaranti indenfor EU-lovgivningen, hvilken kun gives til de mest exceptionelle produkter som for eksempel parmaskinke og græsk feta.
Læs mere
Varenr.:
135627
Ingredienser
Havsalt fra Halen Môn i Wales
Næringsværdier pr. 100g
Energi / Kcal
0 kJ / 0 kcal
Fedt:
<0,5 g
Mættede fedtsyrer:
<0,1 g
Kulhydrater:
<0,5 g
Sukker:
<0,5 g
Protein:
0 g
Salt:
<0,01 g
Opbevaring
Opbevares tørt og køligt.
Diverse
Læs mere
Producent
På den walisiske ø Anglesey producerer ægteparret, Alison og David Lea-Wilson noget af verdens fineste havsalt – ’kulinarisk guld’ som det kaldes. I 1999 lancerede de saltet hos den lokale slagter. I dag eksporteres saltet til 22 lande og bruges på mange af verdens fineste restauranter.
Et af de mest kræsne havdyr, søhesten, lever og yngler i det exceptionelt rene vand omkring øen, og det inspirerede ægteparret, Alison og David Lea-Wilson til at udforske om saltet fra dette vand var af en særlig høj kvalitet. De indkogte en portion på deres gamle AGA komfur, og frem kom de smukkeste og reneste saltkrystaller. Havvandet filtreres tre gange, først af muslingebanker, så af sandbanker og til sidst gennem et kulfilter, inden vandet langsomt inddampes og saltkrystallerne fremkommer. Krystallerne håndhøstes efterfølgende og renses yderligere en gang inden, de fyldes i krukker og poser.