Indtast din e-mail og vi sender dig en engangskode, som du kan bruge til at logge ind med. Når du er logget ind kan du ændre din adgangskode. Bemærk: Engangskoden er kun gældende i 15 min.
Desværre, vi kunne ikke finde din e-mail.
Indtast engangskode
Vi har nu sendt dig en e-mail med en engangskode.
Desværre, den indtastede engangskode er enten forkert eller udløbet.
Rund, sprød og knasende småkage bagt med masser af smør. Den dekorative dåse gør kagerne oplagt som værtindegave. Mère Poulard var en meget berømt fransk kogekone, som kokkererede på sin restaurant ved Mont-Saint-Michels fod fra 1888 og mere end 50 år frem. Her udviklede hun mere end 700 opskrifter, som sidenhen blev udbredt til ikke kun resten af Frankrig, men til hele verden. Respekten for de traditionelle opskrifter og en nøje udvælgelse af råvarerne bag garanterer fortsat disse småkagers kvalitet.
Læs mere
Varenr.:
134897
Ingredienser
Hvedemel
Smør
Sukker
Æg
Salt
Naturlig vanilje aroma
Næringsværdier pr. 100g
Energi / Kcal
2114 kJ / 504 kcal
Fedt
23 g
Mættede fedtsyrer
16 g
Kulhydrater
70 g
Sukker
25 g
Protein
6,4 g
Salt
<0,01 g
Opbevaring
Opbevaring før åbning: tørt, mørkt og køligt. Opbevaring efter åbning: i lufttæt emballage og spises indenfor 2-3 dage.
Diverse
Kan indeholde spor af soja, sesam og nødder.
Læs mere
Fødevareproducent
Mère Poulard var en meget berømt fransk kogekone, som kokkererede på sin restaurant ved Mont-Saint-Michels fod fra 1888 og mere end 50 år frem. Her udviklede hun mere end 700 opskrifter, som sidenhen blev udbredt til ikke kun resten af Frankrig, men til hele verden. Historien om Mère Poulard og Mont-Saint Michel hænger nøje sammen. Annette var 20 år gammel, da Mont-Saint-Michel blev genåbnet for omverdenen efter at have været brugt som fængsel siden den Franske Revolution i 1789. Samtidig giftede Annette sig med sønnen af Mont-saint-Michels bager, Victor Poulard, som var hendes diskrete støtte resten af livet og bakkede hende op i hendes 2 passioner: kogekunsten og Mont-Saint-Michel.
Siden Middelalderen havde indbyggerne på Mont-Saint-Michel taget varmt imod pilgrimme og andre rejsende på byens pensioner og restauranter, og det var derfor også helt naturligt for Annette og hendes mand at føre denne tradition videre. Restauranten blev med det samme en succes, og rygtet om Mère Poulards fantastiske evner i et køkken spredtes. Respekten for de traditionelle opskrifter og en nøje udvælgelse af råvarerne bag garanterer fortsat disse småkagers kvalitet.