Andre spændende produkter
1, rue Paul Bert, 89250 Chemilly-sur-yonne
Indtast din e-mail og vi sender dig et link, som du kan bruge til at ændre din adgangskode. Bemærk at linket kun er gældende i 3 timer.
Nulstillingslink er afsendt
Jeg vil gerne være medlem af Klub Løgismose
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser for Klub Løgismose Vin & Mad.
Jeg har læst persondatapolitikken og cookiepolitikken
Målrettet markedsføring
Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Beskrivelse
Ingredienser
Producent
Varenr.: | 219643 |
Porre | 44,34% |
Vand | |
Kartoffel | |
Løg | |
Olivenolie | |
Salt |
Energi / Kcal | 155 kJ / 37 kcal |
Fedt: | 1,5 g |
Mættede fedtsyrer: | 0,6 g |
Kulhydrater: | 4,5 g |
Sukker: | 0,8 g |
Protein: | 0,79 g |
Salt: | 0,71 g |
Siden 1952 har familien Jeannequin dyrket sylteagurker på jorden omkring Chemilly-sur-Yonne nord for Auxerre. Tre generationers overlevering af savoir-faire sikrer den tårnhøje kvalitet. Bedstefar Marc skabte grundlaget i markerne, og hustruen leverede den i dag fortsat aktuelle opskrift bag de syltede agurker. En opskrift helt uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, en sjældenhed på markedet i dag.
Sønnen Florent tager over i 1975 og fortsætter arbejdet i samme ånd, og da størstedelen af de franske dyrkere af sylteagurker omkring 2009 tvinges til at indstille dyrkningen pga. et stadigt stigende pres fra asiatiske leverandører af sylteagurker, hvilket presser priserne i bund og resulterer i udflytning af konserves-fabrikkerne, beslutter Florent sig - som den eneste tilbageværende druedyrker i Frankrig - for at holde fast, bevare den overlevede viden og fortsætte dyrkningen på fransk jord.
I 2012 overtager Henri, den nuværende ejer, roret. I mellemtiden er tidsånden skiftet og blæser nu til fordel for produkter ”Made in France”, og Henri beslutter sig for at genetablere konserveringen og produktionen af cornichoner på fransk jord. Da konserves-fabrikken skal døbes, er bedstefar Marcs navn oplagt.
Generationers overleverede viden, ingen sprøjtemidler, håndhøst og hurtig konservering efter høst sikrer disse cornichoner deres sprøde bid og intense smag.