Efter at have været i konflikt med den maskinelle høst i et årti er Graham Nutter nu blevet omvendt og har investeret stort i en af de nyeste maskiner, som nænsomt på 4 timer kan klare det samme som et dusin høstarbejdere skal bruge 2 dage til samtidig med at druerne også befries for stilkene. Således er frugten til denne vin høstet med ”disco lights in the vines” i de sene nattetimer i midten af september.
Druesorterne er de typiske for Languedoc, det vil sige hovedsagelig Syrah, tilsat en god sjat Grenache og en anelse Mourvèdre, der er dyrket uden brug af kemikalier og ukrudtsmidler, men med tonsvis af fårelort i det Saint-Jacques d'Albas uden hastværk er undervejs hen imod en økologisk certificering. De forskellige druesorter gærer hver for sig og modner efterfølgende 8-10 måneder i cement, inden den endelige vin sammenstikkes og tappes på flaske uden forudgående klaring eller filtrering.
Duften er frisk og typisk for de aromatiske sydfranske vine. Der er potpourri af bær i næsen med brombær, hyldebær, solbær og hindbær samt sort te, peber og bacon. Herlig saftig i munden med afstemt syre og frugtfyldig midtpalette, hvor også florale toner fremkommer, samt lakrids og mentol.
Dette er vinen, som har udviklet sig til en vaskeægte Løgismose-darling, som de af vores kunder der elsker den krydrede sydfranske stil som oser af den biotop, de i Sydfrankrig kalder Garrigue, river ned af hylderne.
En fornøjelig vin til langtidsgrillet svinenakke eller fjerkræ Crapaudine, og bestemt også saftig nok til at fungere glimrende uden mad for eksempel serveret helt kølig som apéritif til de gæster, som endnu ikke helt har overgivet sig til allesteds nærværende rosévine.