Andre spændende produkter
Località Pia n. 23,12050 Rocchetta Belbo
Indtast din e-mail og vi sender dig et link, som du kan bruge til at ændre din adgangskode. Bemærk at linket kun er gældende i 3 timer.
Nulstillingslink er afsendt
Jeg vil gerne være medlem af Klub Løgismose
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser for Klub Løgismose Vin & Mad.
Jeg har læst persondatapolitikken og cookiepolitikken
Målrettet markedsføring
Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Beskrivelse
Ingredienser
Producent
Vores italienske venner hos Cascina San Giovanni er noget nær mestre i tørret pasta og vores ivrige søgen efter de bedste delikatesser har ledt os deres vej, gang på gang.
Denne pasta af typen Gigli kendes også nogle steder som Campanelle. Spørger du italienerne er der dog ingen tvivl; gigli er det rigtige navn. Gigli er det italienske ord for liljer, og det er ikke svært at se hvorfor pastaen bærer netop dette navn. Hver lille pasta er fint formet som liljer, den samme blomst som ses på den toscanske by Firenzes våbenskjold - og netop i Toscana siges denne pastatype at stamme fra.
Gigli-pastaen laves semolina-mel og æg hvilket giver en fin, dyb og afrundet smag til pastaen med den ru overflade, der sørger for at saucer binder bedre. Gigli-typen er særligt god til saucer af den lidt grovere type, da pastaens form og udformning sørger for at saucen holder sig til pastaen og ligger sig fint i de små uddybninger og hullet i midten af 'liljen'.
Skal det være rigtig toscansk kan vi anbefale at servere pasta gigli med en ragout på vildt eller tage turen mod Rom og kaste sig ud i en Amatriciana, hvor saucens fylde og de store stykker guanciale vil passe ganske fint til pastaen.
Nettoindhold | 500,0 g |
Varenr.: | 219724 |
Durumhvedemel | |
Æg | 20,0% |
Energi / Kcal | 1642 kJ / 388 kcal |
Fedt: | 2,8 g |
Mættede fedtsyrer: | 1,8 g |
Kulhydrater: | 75 g |
Sukker: | 2 g |
Protein: | 14 g |
Salt: | <0,01 g |
Cascina San Giovanni ligger nær Alba i den norditalienske region Piemonte, der er berømt for sine enestående fødevarer og vin. Huset, der fremstiller italienske specialiteter efter oldgamle opskrifter, blev grundlagt af familien Schneider. Familien flyttede oprindeligt fra Schweiz og ind i det 180 år gamle bondehus i Piemontes bjerge, hvor de begyndte at dyrke alverdens grøntsager og urter i de omgivende marker.
Da familiens allerførste høst viste sig at være over al forventning, begyndte Suzanne Schneider at forsyne naboer og venner i landsbyen med overskuddet - de samme mennesker, som jo netop havde videregivet de oldgamle opskrifter til hende.
Der gik ikke længe, før den første delikatesse-forhandler bankede på døren, og salget voksede nu så hurtigt, at hverken Suzannes grøntsagsmarker eller køkken kunne følge med. Produktionen flyttede herefter til større forhold, og de lokale bønder begyndte at levere grøntsager og urter og hjalp derved familien med at udvide produktionen.
I 2013 overtog en anden schweizisk familie, Dominik og Sabine Suter, Cascina San Giovanni, for at videreføre virksomheden i samme ånd.
Råvarerne er således fortsat af den bedste kvalitet og opskrifterne de samme som for 25 år siden, hvor det hele startede.