Andre spændende produkter
Località Pia n. 23,12050 Rocchetta Belbo
Indtast din e-mail og vi sender dig et link, som du kan bruge til at ændre din adgangskode. Bemærk at linket kun er gældende i 3 timer.
Nulstillingslink er afsendt
Jeg vil gerne være medlem af Klub Løgismose
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser for Klub Løgismose Vin & Mad.
Jeg har læst persondatapolitikken og cookiepolitikken
Målrettet markedsføring
Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Beskrivelse
Ingredienser
Producent
Hos Cascina San Giovanni, som har hjemme i det pittoreske Piemonte i Italien, har vi fundet disse farverige Orecchiette, tilsat grøntsager og lavet med durumtypen Semolina.
Orecchiette er en pastatype som bedst er kendt fra den italienske region Puglia, og ordet Orecchiette kan løst oversættes til 'små ører' som meget fint beskriver hvordan de fine pastaer ser ud.
Denne variant byder på 4 forskellige indslag af grøntsager; spinat, tomat, basilikum og sukkerroe, alle er inkluderet i de forskellige pastaer med forskellig farve. Semolina-mel bidrager til en let ru-overflade, som er fremhævet yderligere af de bronze-maskiner, som Cascina San Giovanni bruger til fremstilling af deres tørre pasta.
Med en delikatesse som denne pasta, skal der ikke tilsættes meget, for at sikre sig et uovertruffent måltid. Pastaens øre-form er desuden oplagt til pastasaucer af den mere linde type, da de små fordybninger holder fint på saucen. Kog pastaen al dente og vend den med ægte smør, havsalt og parmesan på toppen; du kan røre et par ansjoser ud i den smeltede smør for et pikant, salt tvist. Skal der kræses lidt ekstra for det kan vi anbefale at sætte pastaen i stævnemøde med friske grønne ærter, citron, smør og parmesan for en sommerlig, let og frisk pastaservering.
Nettoindhold | 500,0 g |
Varenr.: | 219723 |
Durumhvedemel | |
Vand | |
Tomatpulver | 2,0% |
Sukkerroepulver | 2,0% |
Basilikumpulver | 1,0% |
Spinatpulver | 1,0% |
Energi / Kcal | 1604 kJ / 378 kcal |
Fedt: | 1,7 g |
Mættede fedtsyrer: | 0,7 g |
Kulhydrater: | 78 g |
Sukker: | 1,7 g |
Protein: | 12 g |
Salt: | <0,01 g |
Cascina San Giovanni ligger nær Alba i den norditalienske region Piemonte, der er berømt for sine enestående fødevarer og vin. Huset, der fremstiller italienske specialiteter efter oldgamle opskrifter, blev grundlagt af familien Schneider. Familien flyttede oprindeligt fra Schweiz og ind i det 180 år gamle bondehus i Piemontes bjerge, hvor de begyndte at dyrke alverdens grøntsager og urter i de omgivende marker.
Da familiens allerførste høst viste sig at være over al forventning, begyndte Suzanne Schneider at forsyne naboer og venner i landsbyen med overskuddet - de samme mennesker, som jo netop havde videregivet de oldgamle opskrifter til hende.
Der gik ikke længe, før den første delikatesse-forhandler bankede på døren, og salget voksede nu så hurtigt, at hverken Suzannes grøntsagsmarker eller køkken kunne følge med. Produktionen flyttede herefter til større forhold, og de lokale bønder begyndte at levere grøntsager og urter og hjalp derved familien med at udvide produktionen.
I 2013 overtog en anden schweizisk familie, Dominik og Sabine Suter, Cascina San Giovanni, for at videreføre virksomheden i samme ånd.
Råvarerne er således fortsat af den bedste kvalitet og opskrifterne de samme som for 25 år siden, hvor det hele startede.