• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Vegetarlasagne

Denne skønne vegetarlasagne er udviklet af vores gastronomiske udviklingschef, David Johansen. Lasagnen er sprængfyldt med grøntsager, saft og kraft og vi spår at den bliver en af sommerens favoritter på middagsbordet.

Gastronomisk Udviklingschef, David Johansen

4 PERSONER

INGREDIENSER

Fyld:
100 g blandede svampe 
100 g aubergine i tern
50 g forkogte grønne linser 
50 g hakkede mandler
1 løg
2 fed hvidløg
1 gulerod
1 rød peberfrugt
1 stilk bladselleri
4 dl hakkede flåede tomater 
1 dl vand
1 spsk. balsamicoeddike
2 tsk. rørsukker
Hakkede friske krydderurter 
1 tsk. røget paprika
1 dl grønsagsbouillon 
Friskkværnet sort peber Salt

 

Hvid sauce:
700 g skrællede kartofler
2 dl kogevand fra kartoflerne 
1,5 dl gærflager
2 tsk. løgpulver
1 fed hvidløg
1 dl god grøntsagsbouillon 
2 spsk. tahini
1 spsk. god æbleeddike
1⁄2 tsk. paprika
Salt og peber
Revet muskatnød

12 lasagneplader uden æg 
200 g hakket skyllet spinat

Salat:
Lige dele spinatblade og fintsnittet fennikel Lidt hakket forårsløg efter smag Ristede solsikkekerner efter smag

Sådan laver du vegetarlasagne

Hak alle grøntsagerne til fyld og svitses dem i lidt olivenolie. Tilsæt de resterende ingredienser og lad det hele koge ind til en tæt sauce. Smag til med salt og peber.

Kog kartoflerne møre og blend dem med de resterende ingredienser til en glat og cremet sauce.

Saml som en lasagne; start med fyldet, herpå lasagneplader, dernæst spinat og slutteligt hvid sauce. Gentag rækkefølgen lag for lag ind til formen er fyldt. Afslut med hvid sauce

Bag lasagnen i en forvarmet ovn i ca. 35 minutter ved 180 grader.

Lad lasagnen hvile på bordet ca. 10 minutter inden servering.

Vend alle ingredienserne til salaten og top med sennepsvinaigrette eller olie/eddike dressing lige inden servering.