• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Tatarsnack

Med friterede kapers

Kapers og tatar går hånd i hånd. Kapers tilfører både syre, salt og dybde til det ferske, rå kød. I denne opskrift serveres tataren som en luksuriøs snack på sprøde trøffelchips, og toppes til sidst med sennepsmayo og de friterede, aromatiske kapers fra Morea. Server tataren en hverdagsaften, hvor det hele skal være lidt sjovere eller selvfølgelig ved festlige lejligheder.

4 Personer

INGRIDIENSER

Chips – ikke alt for tynde og gerne med trøffel eller salt & vinegar   
150 g skært oksemørbrad til tatar (køb tatarkødet hos din slagter og få ham til at skære det, som du foretrækker) 
½ tsk grov sennep 
1 spsk mayonnaise, gerne hjemmerørt 
½ liter neutral olie, f.eks. rapsolie 
2 spsk kapers 
Salt og peber 
Evt citron

Sådan laver du tartarsnack

Rør den grove sennep ud i mayonnaisen.  

Varm olien op til ca. 160 grader – afprøv temperaturen ved at hælde et par enkelte kapers i og se om de syder. Hæld 2 spsk. kapers i olien og lad dem fritere ca. 2 minutter. Tag dem op med en hulske og læg dem på køkkenrulle, så det overskydende olie kan dryppe af. 

Fordel chips på et fad i ét lag – vælg gerne hele, store chips.  

Læg en lille klat sennepsmayonnaise på chipsene og derefter ca. en tsk. tatarkød og 2-3 friterede kapers.  

Krydr med salt og friskkværnet peber 

Dryp evt. lidt citronsaft over lige inden servering.