• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Spaghetti med tomatsauce, nduja og pecorino

Smagfuld pastaret med den calabrisiske pølse

INGREDIENSER TIL 4 PERSONER: 

  • 1 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg 
  • 3 spsk olivenolie 
  • 500 g tørret spaghetti 
  • 100 g Nduja 
  • 6 dl tomat-passata 
  • 1 dl tør hvidvin
  • 100 g pecorino-ost
  • Salt og peber

SÅDAN GØR DU: 

Hak skalotteløg og hvidløg fint. Steg løg og hvidløg i en stor sautérpande til det tager en smule farve. Tilsæt hvidvin og lad alkoholen koge af. Tilsæt tomat-passata og skru blusset ned, så saucen simrer let. Imens bringer du en stor gryde med rigeligt vand og lidt salt i kog. Når vandet koger tilsætter du din spaghetti og koger den til der ca. er 2 minutter tilbage af tilberedningstiden. Mens pastaen koger tilsætter du nduja-pølsen til tomatsaucen og lader pølsen smelte ud i saucen. Når pastaen er 2 minutter fra at være færdigkogt tilsætter du den til sautérpanden med tomatsauce sammen med et par skefulde kogevand fra pastaen. 

Bland det hele godt sammen et par minutter og afslut med revet pecorino, som vendes i retten lige inden servering. Hvis nødvendigt, smag til med salt og peber.