31/10/2022 | Magasin 7 2022
Smørstegte pærer med honning og rosmarin
De honning- og rosmaringlaserede pærer giver rigtig god mening til julemaden og vil især klæde en dejlig andesteg. For til jul og fjerkræ har det altid givet mening med frugtigt tilbehør. Har du droppet kødet i år, bliver du bestemt heller ikke skuffet.
Ingredienser
- 6 stk pærer
- 100 g Løgismose smør
- 1 spsk honning
- Frisk rosmarin
Sådan gør du
Step 1.
Skræl pærer, og skær dem i kvarte. Fjern kernehus.
Step 2.
Steg dem i 2-3 minutter i brusende smør, til de begynder at mørne.
Step 3.
Kom honning og finthakket rosmarin på, og lad det karamellisere let.
Step 4.
Top med en smule flagesalt.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Kærnemælks marinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...