31/10/2021 | Magasin 9 2021
Ruths kryddersild med pisket creme fraiche, løg og kapers
Frokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marineret, stegt, kogt og råt, og hvis det hele ikke blev serveret i én pærevælling, ville en sommelier givet kunne præstere en spændende vinmenu, som med en 6-8 indslag matchede de forskellige smage. Men det handler også om tryghed og traditioner, så når det trækker op til jule- og påskefrokost giver vi vores sommelier en fridag, skyder genvej og klarer os med øl og snaps til resten!
Ingredienser
- Ruths kryddersild med pisket creme fraiche, løg og kapers
- 10 stk kryddersildefileter fra Ruths
- 4 spsk Løgismose crème fraîche
- 4 tsk kapers
- 1 rødløg , i tern
- peberrod , revet og efter behov
- dild
- Rugbrød og krydderfedt fra Als
Sådan gør du
Sådan gør du
Pisk creme fraiche stiv og smag den til med en smule salt
Anret i denne rækkefølge: rugbrød, fedt, sild, creme fraiche, kapers, løg, peberrod, dild.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.