Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Paella med Løgismosekylling, Chorizo og rejer

Når man er i sommerhus, hvad enten det er eget eller lejet, skal middagen være let, selvfølgelig passe til god vin og kunne indeholde lidt af hvert afhængig af hvad havnen, købmanden og gårdbutikken har i sit udvalg. Paella er en ret fuld af sommer, som kan varieres i det uendelige alt afhængig af vin og tilgængelige råvarer. Lav gerne rigeligt og nyd resterne til frokost dagen efter.

Gastronomisk Udviklingschef David Johansen

INGREDIENSER

Til 4 personer

Grønt:

100 g ærter
2 tomater
3 fed hvidløg
1 skalotteløg
Persille og citron til pynt

Kød og fisk:

Løgismose-kyllingebryst i tern (kan købes i Netto i hele landet) 100 g rejer
100 g chorizopølse

Krydderier:

salt og peber
1⁄2 tsk safran
1-2 laurbærblade 1 tsk. tørret chili

Desuden:

5 dl ris (risottoris)
1 spsk olivenolie
2 dl hvidvin
5
1⁄2 dl hønsebouillon

SÅDAN GØR DU

Kom olien i en tykbundet gryde og svits risene heri i ca. 4 minutter. Tilsæt hakket hvidløg, skalotteløg, salt, safran og laurbærblade og overhæld blandingen med hvidvin og hønsebouillon.
Lad det hele simre i ca. 20 minutter.

Skær kyllingebryst og chorizo i passende størrelser. Brun kyllingen af i lidt olie i en wok eller en dyb pande og tilfør chorizoen.

Hæld risblandingen inklusiv kogevandet, over kødet. Tilsæt ærter og rejer og smag til med salt, peber og chili.

Kog blandingen igennem til risene er helt møre og væsken kogt væk.

Pynt med persille, friske tomater og citronbåde og servér gerne paellaen direkte i panden.

Sommerhuskassen

Gode vine til ferien

3 sikre sommervine der effektiv holder faren for tørlægning på afstand uanset hvor i kongeriget du befinder dig. 6 flasker 548,- // SPAR 95,- Se vinene herunder.

Læs mere og køb