• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Smørrebrød – Plantepostej

med syltede agurker, løgskaller og persillemayonnaise

INGREDIENSER

1 lille rødløg 

2 æggeblommer 

1 tsk. sennep 

Vineddike af god kvalitet 

Ca. 2 dl smagsneutral olie, f.eks. vindruekerneolie 

1 lille bundt persille 

Brøndkarse 

 

Groft rugbrød 

Løgismose syltede drueagurker 

Løgismose plantepostej 

Løgismose Plantepostej

SÅDAN GØR DU

Rødløg: Skræl rødløget og skær det i både. Vend det i en smule eddike og salt, og lad det trække i minimum 1 time.  

 
Mayonnaise: Blend æggeblommer, lidt eddike og salt ved lave omdrejninger i en blender, sammen med persillen til du får en ensartet konsistens. Tilsæt undervejes olie i en tynd stråle og lidt ad gangen. Når mayonnaisen begynder at tykne, smag der til med salt og peber.  

 

Anretning: Byg smørrebrødet op med 2-3 skiver plantepostej på rugbrødet, finthakkede drueagurker i midten, små dutter af persillemayonnaise og pynt af med syltede løgskaller og brøndkarse.  

 

Nyd smørrebrødet med Løgismose Plantefars med en kold øl. 

 

Løgismose plantepostej

NYHED: Løgismose Plantepostej på hylderne i Netto

Læs mere om plantepostej