• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Salat med selleri, æbler, salattern og Løgismose speltkerner

INGREDIENSER

1 glas Løgismose speltkerner 

1 knoldselleri 

1 kvist frisk rosmarin 

3 stængler bladselleri 

1 stk Belle de Boskop æble 

75 g salattern, evt. Løgismose 21 % 

1 stk skalotteløg 

1 spsk Dijonsennep 

1 spsk akaciehonning 

1 spsk sherryeddike 

0,5 dl olivenolie 

Salt og peber 

SÅDAN GØR DU

Vask knoldsellerien grundigt og skær bunden af. Drys bunden af et ildfast fad med rigeligt salt, sæt knoldsellerien ovenpå saltet og rosmarinkvisten og bag i en ovn ved 175 grader til knoldsellerien er helt mør (ca. 2 timer). Når knoldsellerien er kølet af skæres den i passende stykker. Skræl bladselleri i lange strimler og læg dem i koldt vand. Skær æble og skalotteløg i passende stykker. Lav en dressing af dijonsennep, akaciehonning, sherryeddike og salt og peber. 


Anret salaten på et fad. Vend knoldselleri og Løgismose speltkerner i dressingen og læg dem i bunden af fadet. Pynt med bladselleri, æbler, skalotteløg og salattern. 

 

 

 

SMAG, HOLDNING OG HÅNDVÆRK

LØGISMOSE I NETTO

SE SORTIMENTET