Risotto med syltede svampe

OPSKRIFT TIL 2 PERSONER

 

INGREDIENSER:

1 glas Løgismose Antipasti syltede svampe

100 g risottoris, Arborio eller lign.

1 skalotteløg, finthakket

1 fed hvidløg, finthakket

100 g Løgismose smør

1 dl. hvidvin

Hønsebouillon

Parmesan

Salt og peber

SÅDAN GØR DU:

  1. Smelt en god klat smør i en gryde, og sautér skalotteløg og hvidløg i et par minutter. Tilsæt ris, og lad dem sautere med 1 min. Tilsæt hvidvin, og lad den koge næsten væk.
  2. Tilsæt herefter varm hønsebouillon lidt ad gangen, til risene er næsten færdigkogte. Dræn de syltede svampe og tilsæt dem til risottoen.
  3. Smag risottoen til med salt, peber, parmesan og et par ekstra smørklatter, når risene er færdige, men med bid. Risottoen skal have konsistens som flydende lava.
  4. Servér straks med groft brød og en salat på siden.

 

FLERE SVAMPEFYLDTE OPSKRIFTER