• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Plantepostej tapas

med grillede grøntsager, pesto og sprødt

INGREDIENSER

Årstidens grøntsager; f.eks. squash, aubergine og fennikel 

Skal fra 1 økologisk citron 

Saft fra ½ citron 

Krydderurter, f.eks. rosmarin og salvie 

Olivenolie af god kvalitet 

 

Løgismose Plantepostej 

Løgismose pesto, f.eks. Pesto Rosso 

Et udvalg af sprødt, f.eks. grissini, små toasts eller knækbrød 

Tapas med Løgismose Plantepostej

SÅDAN GØR DU

Grillede grøntsager: Skær grøntsagerne i passende stykker og grill dem på en grillpande. Kom grøntsagerne i en skål med store stykker af citronskal, citronsaft, olivenolie og krydderurter. Smag til med salt og lad det hele trække under låg i minimum 1 time. 

Servér Løgismose Plantepostej med grillede grøntsager, en god pesto og sprødt, og et godt glas vin, næste gang du får gode venner forbi til en hyggelig aften. 

Få tapas i spiseriet

Spring madlavningen over! Nyd udsigten, god vin og gourmet tapas i vores Spiseri

Se mere