1/1/1970 |
Makroner med orangechokolade og hasselnød
en sød snack til kaffen.
Ingredienser
- 50 g marcipan
- 50 g sukker
- 15 g finthakkede ristede hasselnødder
- 20 g grofthakket Løgismose orangechokolade 58%
- 1 stk æggehvide
Sådan gør du
Step 1.
Marcipan og sukker røres sammen på røremaskinen, og æggehviden tilsættes. Rør massen helt glat og tilsæt den hakkede chokolade og hasselnødder.
Step 2.
Ved hjælp af en ske formes makronerne, som bages ved 165 grader i ca. 12 minutter. Det er en god ide at vende dem undervejs.
Andre forslag
Saltmandler
Hjemmelavede saltmandler smager mange gange bedre end de, der kan købes for penge. Og så er det e...
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere ...
Østers med gazpacho
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, der stammer fr...
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aper...
Mælkemarmelade med havsalt
Dulche de leche eller mælkemarmelade – om du vælger den latinamerikanske eller danske betegnelse ...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...
Østers med friteret brødkrumme
Østers og Champagne en lille smule luksuriøst og en himmelsk kombination. De bløde bløddyr og bobler...