• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Kogte kerner med rygeost og grønt

INGREDIENSER 

1 glas Løgismose kogte hvedekerner

1 glas Løgismose kogte speltkerner

1 Løgismose rygeost, 170 g. bæger

1 dl Løgismose sødmælk

Lidt agurk

2 tomater 

4 springløg

Lidt bredbladet persille

Lidt citronsaft

Lidt olivenolie

Salt og peber

SÅDAN GØR DU 

Med elpisker ved lav hastighed røres rygeost, mælk og citronsaft til en creme. Tilsæt undervej ca 1 dl olivenolie. Smag til med salt og peber.

Skær agurk i kvarte, og skær 'kerner' i midten fra. Tomater skæres ligeledes i kvarte og kernerne skæres fra. Begge hakkes i små tern.

Springløg og persille hakkes fint.

Tag kernerne ud af glasene, de skal ikke drænes - så behold endelig lagen.

Rør kærligt alle ingredienser sammen i en stor skål. Smag til med citronsaft, salt og peber.

 

Servér som en selvstændig ret eller som tilbehør til aftensmaden. 

LØGISMOSE I NETTO

ALVERDENS HERLIGE OPSKRIFTER

FIND ALLE OPSKRIFTER