• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

KARBONADER AF PLANTEFARS

Med syltede løg og svampe

Opskriften her er til 4 personer

INGREDIENSER

Karbonader:

1 pakke Løgismose plantefars med kikærter og rød peberfrugt
50 g soltørrede tomater i olie
25 g udblødte og hakkede skovsvampe
1 tsk røget paprika
Pankorasp eller almindelig rasp til panering
Olie til stegning

Syltede løg og svampe:
4 rødløg
4 salatløg
2 skalotteløg
200 g blandede friske svampe
1 kvist frisk timian
1 fed hvidløg
1 dl neutral olie
1 dl sherry-eddike
2 spsk jordnøddeolie
1 spsk soyasauce
Salt og peber

SÅDAN LAVER DU KARBONADER:

Karbonader:

Rør den færdige fars med finthakkede soltørrede tomater, udblødte og hakkede skovsvampe samt røget paprika.

Form farsen til 4 store karbonader og vend dem i panko- eller almindelig rasp.

Steg karbonaderne i neutral olie ved jævn varme til de er gyldne og sprøde.

 

Syltede løg og svampe:

Pil rødløg, salatløg og skalotteløg, og skær dem i både.

Blanchér rødløg og salatløg i hver sin gryde med lidt saltet vand i ca. 2 minutter. Afkøl dem med det samme.

Svits skalotteløg møre på en pande i lidt olie, og tilsæt de rensede og udskårne svampe. Skru ned på svag varme og tilsæt den neutrale olie, sherry-eddike og soyasauce. Kog massen op og sluk herefter for varmen.

Vend de blancherede rødløg og salatløg i massen og krydr med salt og peber. Lad det stå og trække ca. 30 min.

Lun massen lige inden servering og hæld væsken fra.

Anret den lune salat på toppen af de sprødstegte karbonader.