• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Chokoladetrøfler

Ca. 45 stk.

INGREDIENSER

200 g Løgismose mørk chokolade med knuste kakaobønner
1,5 dl piskefløde
40 g blødt usaltet smør 
1/2 flækket vaniljestang 
Kakaopulver, frysetørret hindbær eller kokosmel

SÅDAN GØR DU

Hak chokoladen og kom den i en skål. Varm fløden op til kogepunktet i en gryde med vanilje og lad det trække i 10 minutter. Fjern vaniljestangen og hæld den varme fløde over chokoladen. Rør indtil chokoladen er smeltet. Tilsæt smør og rør. Der må ikke være klumper. Stil skålen på køl en times tid, indtil chokoladeblandingen har sat sig.

Med en teske eller parisiennejern laves små kugler på størrelse med en lille valnød, som sættes på et fad eller en stor tallerken beklædt med bagepapir. Kom dem tilbage på køl i cirka 20 minutter. Rul dem herefter med håndfladerne til helt runde trøfler og vend dem enten i kakaopulver, hindbær eller kokosmel. Stilles på køl natten over og opbevares derefter i en tæt lukket emballage på køl.  

Tip:  Vaniljestangen kan erstattes af lidt friske mynteblade til at lave after eight-smag. 

 

 

 

Løgismose i Netto

Læs mere