Butter Chicken-sauce med Paneer og spinat

OPSKRIFT TIL 4 PERSONER

 

INGREDIENSER

  • 1 bæger Løgismose Butter Chicken-sauce
  • 2 pk. paneer (Indisk Grillost)
  • 1 ps. spinat, (250-300 g.)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 alm. løg i tynde skiver
  • Neutral olie til stegning
  • Salt
  • Dampede ris til 4 personer

 

SÅDAN GØR DU

  1. Skær paneeren i mindre stykker, og steg stykkerne på en pande i olie ved middel varme, til de er gyldne. Læg dem til side, og gem dem til senere.
  2. Tilsæt løg og hvidløg til panden, og sautér dem et par minutter til de bliver glasklare. Tilsæt spinat, og steg det hele til spinaten falder sammen.
  3. Tilsæt Butter Chicken-saucen, og smag evt. til med salt. Tilsæt paneer til retten, og lad det hele simre sammen i 4-5 minutter inden servering.
  4. Servér med kogte ris og evt. brød.

 

FLERE OPSKRIFTER TIL HVERDAGEN