20/10/2022 | Løgismose i Netto
Klassisk Butter Chicken
Sådan gør du
Step 1. Fjern skind og vingeben fra kyllingebrystet, og skær det i strimler på ca. 1 cm tykkelse. Steg kyllingestrimlerne og vingebenet i smør på en pande.
Step 2. Tilsæt Butter Chicken-saucen, når kødet er godt brunet af.
Step 3. Lad retten simre i ca. 5 min., før den serveres med dampede ris, eventuelt sprødt naanbrød og gerne toppet med peanuts og frisk chili.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Kærnemælksmarinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed? Trods at kyllingevi...
Lammebrisler med ærtepuré og ristede kantareller
Kantareller har i mange år været danskernes foretrukne spisesvamp. Det er ikke uden grund. Først og ...
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...