• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Østers i mineralsk univers

2-4 PERSONER ALT EFTER ØSTERSBEGÆRLIGHED

Vi er netop trådt ind i første efterårsmåned der slutter på 'r', og det betyder, at østerssæsonen er skudt i gang! Vores nye Picpoul de Pinet er med sin særlige salte mineralitet en veloplagt kavalér til østers. Lidt ligesom en Muscadet Sèvre et Maine. Her er der blot med lidt mere bundtræk, og det klæder den aromatiske garniture.

Gastronomisk udvikler & kok Magnus Sonne | 1. september 2021 | Nr. 7 2021

INGREDIENSER

• 1 fustage østers

• 1 grønt æble, gerne Granny Smith

• ½ blegselleristængel

• 2 tsk. estragon, finthakket

• 1 lime

Østers i mineralsk univer

SÅDAN GØR DU

1. Åbn østersene og gem den øverste del af skallen. Se her, hvordan du åbner østers.

2. Skær æble og blegselleri i små, fine tern, og hak estragon.

3. Anret østers på skallerne. Top med æble, blegselleri, estragon og lime. Servér straks.

Sådan åbner du dine østers

Bliv klogere på østers og lær hvordan du åbner dem, når Thomas Rode guider dig.

Læs mere her

­

FLERE OPSKRIFTER MED ØSTERS