Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

"Nutella" med honningkagekrydderi

1 STORT SYLTEGLAS

INGREDIENSER

175 g hasselnødder
1⁄2 dl piskefløde
1⁄2 tsk honningkage-krydderi
30 g honning
200 g chokolade, lys
eller mørk

SÅDAN GØR DU:

Varm ovnen op til 160 grader og rist hasselnødderne i ca. 15 minutter, til de har fået en jævn gylden farve. Afkøl nødderne, læg dem på den ene ende af et rent viskestykke, fold den anden ende hen over nødder og fjern hinderne ved at køre håndfladen over dem. Lun fløde, honningkagekrydderi og honning i en kasserolle og smelt chokoladen over vandbad.

Kom de lune nødder og fløden i en blender og kør, til konsistensen er glat og fin. Tilsæt nu den flydende chokolade og blend igen, til det hele har en jævn konsistens.

Hæld nutellaen på skoldede syltetøjsglas og opbevar den i køleskabet, men tag den ud lidt før servering, så er den lettere at smøre på brødet.