25/9/2022 | Løgismose i Netto
Mini rôtis med rodfrugter og fløde
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose mini rôtis
- 400 g blandede rodfrugter
- 200 g græskar
- 3 dl Løgismose piskefløde
- 1 bundt timian
- 1 spsk olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
- 1 stk citron
- Friskhakket persille
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen for 190 °C. Klargør rodfrugter og græskar, og skær grøntsagerne i grove stykker. Vend grøntsagerne med olivenolie, salt og peber. Læg Løgismose mini rôtis i et ildfast fad, og placér grøntsagerne rundt om kyllingen. Sæt fadet i ovnen i ca. 20 min. til kylling og grøntsager er brunet let af. Tilsæt fløde og steg videre i ca. 15 min., til kyllingen er gennemvarm og grøntsagerne møre. Lad retten hvile i 10 min.
Step 2.
Fjern snoren om mini rôtis og skær kødet i skiver af ca. 1 cm tykkelse. Anret grøntsagerne i dybe tallerkner med flødesaucen og skiver af mini rôtis ovenpå. Dryp med citronsaft og drys med friskhakket persille.
Andre forslag
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Kærnemælks marinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...