Marineret Løgismose kylling med kartoffelsalat

OPSKRIFT TIL 4 PERSONER

Sommeren er kommet, og det betyder, at grillen skal på overarbejde. Vi har gjort grill-arbejdet let og lavet en serie af udskæringer fra Løgismose kyllingen. Vores grill-serie består af Løgismose kyllingelår og overlår, marineret med citron, timian og rød peber, så det eneste du skal tænke på er at lægge dem på grillen, til skindet er sprødt og kødet saftigt og gennemstegt. Servér de grillede kyllingelår og overlår med en god kartoffelsalat. 

Marineret Løgismose kylling og klassisk kartoffelsalat er vores bud på en nem og skøn sommerret. Retten er med garanti et hit hos både børn og voksne og er tilmed nem at lave, så servér den roligt for hele familien en lun hverdagsaften.

 

INGREDIENSER 

Marinade 

Sådan gør du

1. Grill eller steg kyllingen på grillen eller i en forvarmet ovn ved 165 °C i 50 minutter. 

2. Kog kartoflerne og køl dem af. Del de afkølet kartofler i halve. 

3. Rør alle ingredienserne til kartoffelsalaten sammen, på nær kartoflerne, og smag til med salt og peber. Vend derefter kartoflerne med dressingen.  

4. Servér kartoffelsalaten med kyllingen og evt. en frisk grøn salat. 

Løgismose kyllingen

Lad grill-middagen smage af frihed

Løgismose kyllingen lever i fuld frihed i de franske skove ved Pyrenæerne, hvor de lever af føde, de selv finder i skovbunden – det kalder vi Smagen af Frihed. Find Løgismose grill-serie i Netto i hele landet.

Læs mere